Kurt ‘‘Genç Kürsüde’’ Konuştu

Kurt ‘‘Genç Kürsüde’’ Konuştu
Ak Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, Ak Parti İlkadım Gençlik Kollarının düzenlediği Genç Kürsü programının konuk oldu, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlattı.

İlkadım’da bulunan Acem Tekkesi’nde gerçekleştirilen programda Ak Parti İlkadım Gençlik Kolları Başkanı Oktay Avcılar ve İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol’un yaptığı selamlama konuşmalarının ardından söz alan Ak Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, “Seçilme yaşının 18’e düşürülmesine karşı çıkanlar unutmasınlar ki gençler 15 Temmuz gecesi darbeye, tanka, tüfeğe karşı dimdik durmasaydı ne yapacaktı çok merak ediyorum ! ” Dedi.

Cumhurbaşkanlığı Sistemi Halk oylamasında maddelerden biri olan seçilme yaşının 18’e düşürülmesi maddesine yöneltilen eleştirilere karşı çıkan Milletvekili Kurt, “Siyasete gençlik kollarından başlayan biri olarak rahatlıkla söyleyebilirim ki, gençlerimiz okuyan, araştıran ve bilgiye ulaşan bir noktada. Gençlere yöneltilen bir diğer eleştiri, memleket meselelerine ilgisiz olmalarıydı, 15 Temmuz gecesi bu haksız eleştiri de sona erdi. 15 Temmuz’da tanka, tüfeğe karşı gövdelerini siper eden gençlerimiz bu zorlu sınavdan başarıyla geçmiştir. 18-19 yaşında bir gence milletvekilliğini yakıştıramayanlar, o gençlerimiz tankın altına yatmasaydı, o darbeye dimdik karşı çıkmasalardı ne yapacaklardı çok merak ediyorum. Genç arkadaşlarımdan en büyük isteğim, sizin hakkınızı savunan bu teklife sahip çıkmanız ve size güvenmeyenlere cevabınızı sandıkta vermenizdir.” Şeklinde konuştu.

Genç Kürsü programına ayrıca, Ak Parti Samsun İl Başkan Yardımcısı Zafer Özata, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol, İlkadım Belediye Meclis Üyeleri ve teşkilat mensupları katıldı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.