KURALSIZ PARK BIKTIRDI!

KURALSIZ PARK BIKTIRDI!
Samsun'da İstiklal(Çiftlik) Caddesi'nin devamı olan Öğretmenevi yolu üzerindeki ikinci şeride park eden araçlar yüzünden sürekli trafik sıkışıyor.

Yasak olmasına rağmen iki şeritli yola araçlarını uzun süreli park ederek, trafiği tıkayan araç sahiplerine sinirlenen vatandaş "Trafik polisleri nerede?" diye tepki veriyor.

POLİS GÖREVİNİ YAPMIYOR

Samsun'da İstiklal(Çiftlik) Caddesi'nin devamı olan Öğretmenevi yolu üzerindeki ikinci şeride park eden araçlar yüzünden sıkışan trafik, seyir halinde olan araç sahiplerini çileden çıkarıyor. Park şeridi haricindeki yolun iki şeritli olarak kullanılması gerekirken diğer şeride araç park ederek trafiği aksatan sürücülere vatandaşlar ve esnaf     tepkili. 

KURALSIZ PARK
Seyir halindeki araç sahipleri, "Her kuralı bilen, en küçük hatamızda ceza yazarak bizi mağdur eden Trafik Polisi, bu park eden araçları neden engellemiyor?"şeklinde tepkisini dile getirirken, cadde üzerindeki esnaflar da, "Bu kuralsız park yapan araçlar nedeniyle işyerimize müşteriler uğramıyor, Trafik polisleri bu cadde de neden görevini yapmıyor" diyerek polisleri göreve davet etti.

YOĞUNLUK AZALMIYOR

Trafik bakımından günün her saatinde trafiği yoğun olan olan bu cadde de, pik saatlerde ise iyice rezil bir hal alarak vatandaşların sinirlenmesine vesile oluyor. Düzensiz park halindeki araçlar, seyir halindeki araç sürücülerine 'İllahlah' dedirterek, Yeşil ışığın yanması ile birlikte kırmızı ışık yanana kadar oldukça az aracın istikametinde devam etmesi hem insanların zamanını çalıyor hem de kural ihlaline neden oluyor.  Onur Emirza

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum