KÜMEDE KALMAYI HAK EDİYORUZ

KÜMEDE KALMAYI HAK EDİYORUZ
Samsunspor’lu Göksu Türkdoğan, “Takımımız çok karakterli insanlardan oluşuyor. Biz Kümede kalmayı hak ediyoruz.” dedi.

Samsunspor’un tecrübeli golcüsü Göksu Türkdoğan, takımın lig’de kalması için yeterli güce sahip olduklarını söyledi. Kırmızı-beyazlıların deneyimli orta saha oyuncusu Göksu Türkdoğan, Nuri Asan Tesislerinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Hedeflerinin takımı Lig’de tutmak olduğunu ifade eden Türkdoğan, “Bize yakışmayan maçlar kaybettik. Önümüzde kazanmamız gereken çok önemli karşılaşmalar var. Hiçbir şeyin sonu değil. Maalesef bu seneki hedefimiz takımımızı kümede tutmak. Bunu başarmak için de yeterli istek ve arzumuz var.” diye konuştu.

 

TARAFTARDAN DESTEK BEKLİYORLAR

 

Deneyimli futbolcu Göksu Türkdoğan, Samsunspor taraftarına seslendi. Türkdoğan, “Pazar günü Çok önemli bir maça çıkacağız. Samsunsporlu taraftarlara her zamankinden daha çok ihtiyacımız var. stada gelerek bize destek olsunlar. Biz inanıyoruz, taraftarımız da bize inansın.” ifadesini kullandı.

 

 

ÖNEMLİ OLAN BU MAÇI KAZANMAK

Deneyimli oyuncu Göksu konuşmasını şöyle tamamladı: “Takımımızın Lig’de en az gol atan takımlardan biri olmasında tüm oyuncuların katkısı var. Çok gol yememizde de tüm takımın etkisi var.  Çünkü sahada 11 kişi beraber mücadele ediyoruz. Futbol bir ekip oyunu. sıkıntıları çözmek için hep birlikte çalışıyoruz. Önemli olan bu maçı kazanmak. Kimin gol attığı önemli değil. Ben de gol atarsam çok sevinirim.  Takımımız çok karakterli insanlardan oluşuyor. Biz Kümede kalmayı hak ediyoruz”

 

Nurullah KIZILDAĞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.