Kültür Turuna Semaverli Final

Kültür Turuna Semaverli Final
Kültür Turuna Semaverli Final

Samsun Büyükşehir Belediyesi ile Samsun Dernekleri Federasyonu (SAMDEF) tarafından düzenlenen ve Bursa’da çalışan gazetecilerinde katıldığı tanıtım ve kültür turu Havza’da içilen semaver çayı ile son buldu

Yaklaşık 5 gün süren ve Samsun İl Merkezi ve bazı ilçelerini kapsayan, Samsun Büyükşehir Belediyesi ile Samsun Dernekleri Federasyonu (SAMDEF) tarafından düzenlenen ve Bursa’da çalışan gazetecilerinde katıldığı tanıtım ve kültür turunun sonda tura katılan federasyon yönetimi, hemşeri dernekleri temsilcilerini ve gazetecileri Havza belediye Başkanı Murat İkiz’in misafiri oldular.SAMDEF Genel Başkanı Osman Otruş, federasyon yönetimi, Bursa Havzalılar Tanışma, Yardımlaşma ve Kültür Derneği ve Havza Beyörenliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Emrullah Kaya ve diğer misafirleri karşılayan Havza Belediye Başkanı Murat İkiz misafirlerine semaver çayı ikram edere uzun süre sohbet etti.
Bursa Havzalılar Tanışma, Yardımlaşma ve Kültür Derneği ve Havza Beyörenliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Emrullah Kaya turun son durağı olarak Havza’yı seçtiklerini belirterek; “İstedik ki Bursa’dan gelen misafirlerimiz ile semaver tadında ve sıcaklığında dostluklar kuralım ve anılar paylaşalım. Sayın Belediye Başkanımız Murat İkiz’e misafirperverliği için teşekkür ederim.”dedi.Havza Belediye Başkanı Murat İkiz Bursalı gazeteciler ile yapmış olduğu görüşmelerde Havza’nın tanıtımını yaparak ilçedeki çalışmalar hakkında bilgiler verdi.SAMDEF Genel Başkanı Osman Otruş Havza Belediye Başkanı İkiz’e misafirperverliği için teşekkür ederek; “İlimizi tanıtmak adına olumlu bir tur oldu. Gazeteci arkadaşlarımız memnun kaldı. Bize bu imkanı sağlayan tüm belediye başkanlarımıza teşekkür ederim. İnşallah en kısa sürede bu turun ikincisini gerçekleştireceğiz.” Dedi.Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ise düzenlenecek olan ikinci tur için ellerinden gelen desteği vereceklerini belirterek; “Sizleri tekrar Havza’da görmek bizleri mutlu edecek. Sayın SAMDEF Genel Başkanı Osman Otruş beye ve diğer yöneticilerimiz ilimizin tanıtımına vermiş oldukları desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum.” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.