KÜLLİYEN YALAN

KÜLLİYEN YALAN
Bazı internet sitelerinde ve gazetelerde AK Parti temayül yoklama sonuçlarıyla ilgili yapılan haberlerin tamamının yalan olduğu, bunu yapanların birilerini ön plana, birilerini arka plana bırakmak adına yaptıkları ortaya çıkmış durumda

Bazı yetkililerden alınan bilgilere göre AK Parti Milletvekili temayül yoklamalarının sonuçlarının hiç kimse tarafından bilinmediği, bunu sadece AK Parti Genel merkezinde bulunan bir komisyonun tasnif edip bildiği, bu komisyonun da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dışında hiç kimseye bilgi verme yetkisinde olmadığı öğrenildi.

TAMAMEN ALGI OPERASYONU

AK Parti temayül yoklamaları ile ilgili yapılan haberlerin tamamının algı operasyonları olduğu, birilerinin ön plana çıkmak adına bazı basın kuruluşlarına Para ödeyerek bu tür haberleri yaptırdığı iddia edildi. Vatandaşların bu tür haberlere asla itibar etmemeleri gerektiğini ifade eden AK Parti yetkilileri bunu yaptıranların Milletvekili listelerine girmek amacıyla Genel Merkezi zorlamak amacıyla yaptıkları, listelerinin açıklanmasından sonra her şeyin daha net ortaya çıkacağı ifade edildi.

ADEM GÜNEY’İN YÜKSEK OY ALMA ŞANSI YOK

Yapılan haberlerde Adem Güney’in ilk sıralarda yer aldığı, Yusuf Ziya Yılmaz’ın ise beşinci sıralarda yer aldığı yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığı ortada. 20 yıla yakın Belediye başkanlığı yapmış bir siyasetçi ile bir dönem siyasette kalmış bir siyasetçinin listenin gerilerinde yer alıp yaptığı kaçak binalarla gündemden düşmeyen adem Güney’in onun önünde olması akla mantığa ve gerçeklere aykırı algı operasyonu olduğu açıkça ortada.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum