KUL:KAPIMIZ SİZLERE SONUNA KADAR AÇIK

KUL:KAPIMIZ SİZLERE SONUNA KADAR AÇIK
Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Yeni Büyükşehir Yasası nedeni ile Terme Belediyesi'nden farklı kurumlara atanan Belediye Personeli için plaket töreni düzenledi.

Törende konuşan Başkan Kul “Her ne kadar farklı kurumlarda olacak olsak ta gönlümüz ve kapımız sizlere sonuna kadar açık olacaktır.“ Dedi.
Yeni Büyükşehir yasasının yürürlüğe girmesi ile birlikte kapanan Belde Belediyelerinden Terme Belediyesi'ne devredilen personellerden Devlet Personel Daire Başkanlığına ihtiyaç fazlası olarak bildirilen personellerin yeni görev yerleri belli oldu. Kanun kapsamında Terme Belediyesinden başka kurumlara atanan 30 personel için Terme Belediyesinde plaket töreni düzenlendi. Terme'ye yaptıkları tüm hizmetleri için personellere teşekkür eden Başkan Kul “Kurumdan ayrılan personellerimizi kucaklaşarak, helalleşerek gönderiyoruz.” Dedi.
ARTIK BİRÇOK KAPIMIZ OLDU
Plaket töreninde konuşan Başkan Kul; “Kapanan belde belediyelerinden Belediyemize devredilen buradan da farklı kurumlara atanan arkadaşlarımızla bir araya gelerek onlara hem plaket vermek hem de bu zamana kadar İlçemize vermiş oldukları hizmetlerden dolayı onurlandırmak istedik. Terme Belediyesi Ailesi olarak arkadaşlarımızın kurumumuzdan ayrılmasını istemedik. Ancak kurumumuzun menfaatleri doğrultusunda böyle bir sonuç oluşmak zorunda kaldı. Önemli olan plaket değil hatırlanmaktır. Dostluklar, arkadaşlıklar hiçbir zaman unutulmamalıdır diyorum. Ben bir belediye başkanı olarak değil arkadaşınız olarak her zaman yardımcı olmaya hazırım ve kapımız her zaman açık. Biz sizleri unutmadık sizlerde bizleri unutmayın. Belediyemizin de artık birçok kurumda kapısı oldu.” Dedi.
Başkan Kul kurumdan ayrılan 30 personele plaketlerini tek tek takdim ederek, hayatlarında başarılar diledi. Plaket törenin ardından Başkan Kul ve kurumdan ayrılan personeller ile hatıra fotoğrafı çekildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.