KUL'DAN ANLAMLI HEDİYE

KUL'DAN ANLAMLI HEDİYE
Başkan Kul’dan engelli Hüseyin Kılıç’a ziyaret

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, İstanbul’da geçirdiği kaza sonucu engelli kalan 39 yaşındaki Hüseyin Kılıç’ı evinde ziyaret ederek tekerlekli sandalye hediye etti.

Terme İlçesi Söğütlü Mahallesi'nde yaşayan ve İstanbul’da geçirdiği kaza sonrası engelli olan 39 yaşındaki 4 çocuk babası Hüseyin Kılıç’ın tekerlekli sandalye talebi Terme Belediyesi tarafından karşılandı. Hüseyin Kılıç’ın ailesinin belediyeye ilettiği talep doğrultusunda Belediye Başkanı Şenol Kul aileyi ikametinde ziyaret ederek tekerlekli sandalyeyi kendi eliyle teslim etti.

ENGELSİZ TERME HEDEFİ

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, engelli vatandaşların hayatını kolaylaştırmak Terme’yi 'engelsiz kent' haline getirmek için çaba harcadıklarını kaydetti.

Engelli vatandaşların sokağa daha rahat çıkması ve günlük hayatlarında sıkıntı yaşamaması adına tekerlekli sandalye ve akülü araç yardımlarına önem verdiklerini ve imkanlar el verdikçe engelli vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştıklarını belirten Başkan Kul, “Engelsiz bir Terme oluşturmak adına hayata geçirdiğimiz projeleri daha da geliştireceğiz. Engelli vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırmak, onları sosyal hayatın içine dahil etmek için benzer yardımlarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Ziyaretden memnuniyetlerini dile getiren engelli Hüseyin Kılıç’ın aile yakınları, belediye başkanı Şenol Kul’a teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.