Kul, “Terme halkına yanlış yapmadık”

Kul, “Terme halkına yanlış yapmadık”
Terme ilçesinde Kaymakam Mehmet Parlak başkanlığında Belediye Başkanı Şenol Kul ve kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ve mahalle halkının katılımı ile Emiryusuf, Kumcağız, Sancaklı, Akçay, Geçmiş ve Gökçeağaç mahallelerinde buluştu.

Terme Kaymakamı Mehmet Parlak başkanlığında ilçenin Emiryusuf, Kumcağız, Sancaklı, Geçmiş, Akçay ve Gökçeağaç mahallelerinde ‘yerel buluşmalar’ buluşmalar toplantısı gerçekleştirildi. Toplantılara katılarak mahalle halkına konuşan Başkan Kul, “Terme’de ki başarımız, şehrin ve halkın nabzını iyi tuttuğumuzdandır. Her şeyi dört dörtlük yaptık diyemeyiz. Hatamızda olmuştur ama Terme’ye ve halkımıza yanlışımız olmamıştır” dedi.

BELEDİYECİLİKTE YENİ ANLAYIŞ

Mahallelerde halka seslenen Başkan Şenol Kul, “Terme Belediyesi olarak göreve geldiğimiz 2014 yılı Mart ayından itibaren “Yeni Terme” sloganıyla Terme’mizi tarihi geçmişine, doğal güzelliklerine, kültürüne ve adına layık olarak dünyada tanınan marka bir şehir yapmak için var gücümüzle çalıştık. Seçim öncesi vaat ettiklerimizin tamamını yaptık. Görev süremiz boyunca bir yandan şehrin alt-üst yapı gibi acil çözüm bekleyen hizmetlere odaklanırken, diğer yandan da belediyecilikte yeni bir soluk ve yeni bir anlayış getirdik.” dedi.

SEVGİMİZİ ALIN TERİMİZE KATTIK

Terme sevdasının bitmeyeceğine vurgu yaparak, büyük bir aile olduklarını ifade eden Başkan Kul, “Acımızı sevincimizi paylaşarak, sevgimizi alın terimize katarak bu günlere geldik, eserlerimizi hemşerilerimize armağan ettik. Hizmetlerimiz Allah’a şükür saymakla bitmez. Sosyal ve üretken belediyecilik nedir, nasıl olur diye soran olursa Terme’ye buyursun gelsin ve burada görsün. Boşuna “Biz büyük bir aileyiz” demedik. Bu cümle bizim için basit bir slogan değil, çalışma felsefemiz oldu. Bunun kanıtı olan sizler, işte buradasınız. İşte bizim büyük ailemiz” diye konuştu.

1-057.jpg

CUMHURBAŞKANIMIZIN BELEDİYECİLİK ANLAYIŞINI İLHAM ALDIK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın belediyecilik anlayışından ilham aldıklarını ifade eden Başkan Kul, “Hizmet yolunda başta Cumhurbaşkanımızın, hükümetimizin, meclis üyelerimizin, muhtarlarımızın ve tabi ki Terme halkının desteğiyle klasik belediyecilik kalıplarının dışına çıkarak, çalışmalarımızı sürdürdük. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın belediyecilik anlayışından ilham alarak Termemizi Türkiye'nin marka şehirlerinden biri haline getirmeye çalıştık. Kaynaklarımızı israf etmeden, hizmeti insana, zamana ve şehrin geleceğine saygıyı esas aldık.” şeklinde konuştu.

7-008.jpg

KÖMÜRLÜ SANTRAL KURULMASINI BİRLİKTE ÖNLEDİK

Çevre ve Terme’nin geleceği konusunda her zaman duyarlı davrandıklarına vurgu yapan Kul, “Biliyorsunuz ki, geçtiğimiz yıllarda insan sağlığı ve çevre her şeyden önce gelir’ diyerek ilçemize kömürlü termik santral kurulmasını hep birlikte önledik. Belediye olarak da sosyal sorumluluk projeleri ile doğal güzelliklerimizin korunması ve gelecek nesillere taşınmasını amaçlayan tüm çalışmalara her fırsatta destek verdik. Yeşille mavinin buluştuğu ilçemizde bundan sonra termik santral yapılamaz. İlçemizin havasını, suyunu, her türlü yaşantısını etkileyecek ve kirliliğe neden olacak santrallerin önü bizim dönemimizde sonsuza kadar kapandı” ifadelerini kullandı.Muhtarlar ve vatandaşların şikayet, talep ve beklentilerini dinleyen Kaymakam Mehmet Parlak, toplantının amacının kamu hizmetlerinin vatandaşlara en iyi şekilde sunulması ve vatandaşların hayat şartlarını iyileştirmekle görevli kamu görevlileriyle vatandaşların bir araya gelmelerini sağlamak olduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.