Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

KÜFÜR ve SİYASET

 Siyaset kültüründe, Kabalık ve Küfüre tevessül edenlerin, HAKSIZLIKLARINI örtüleme içgüdüsüdür. CHP nin evvel ve bu günkü hali ile, HİZMETTEN NASİBİ OLMADIĞINDAN, hep bu yolu tercih etmiştir. YALAN-DOLAN-İFTİRA-Tutmayınca da KÜFRE YÖNELMEK. 1938 den bu yana, olanları da YOK ETMEK YARIŞI VERMİŞ olan CHP. dünü ve bu günü ile aynı olduğudur.

 

CHP geçmişte altı ok ile ifade ettiği parti karakterinden bu gün, hangisinin kaldığı tartışma konusudur. HDP gibi, ÜLKEYİ BÖLMEK İSTEYEN, PKK ile iştiraki TBMM sindeki 550 fezleke ile tescil edilen, VATANA İHANET suçlarıyla yargılanacak olan HDP ye verdiği destek ile, MİLLİYETÇİLİK- CUMHURİYETÇİLİK beyanlarının, ancak parti ambleminde kalan, iddiadan ibaret kaldığıdır. Hakkında otuz fezleke bulunan Kılıçdaroğlu bu yönden PANİK halindedir. Uluslar arası SOSYALİST enternasyoluna üye olarak, MİLLİ’lik dışına çıkmış olan bu partinin, sadece bu fiilinden dolayı KAPATILMASININ gerektiğidir.

 

İÇKİ İÇMEYİ, bir gelenek haline getirmiş olan bu partinin, EVVELİNDE. Açtığı İÇKİ fabrikaları kurduğu TEKEL İDARELERİ, Kanun ve Yönetmelikleri ile, İMALATI-SATIMI ve TÜKETİMİNİ  o zamanki DEVLET TEMİNATI altına alınmasıyla NASIL içki tüketen bir toplum hedefledikleri bilinirken,  bu gün de

 

Tabandaki gençlerinin Antalya Gençlik Kollarının RAKI PARTİSİ ve Genel Başkanın viskili masalardaki görüntüleri, CHP nin bu konudaki jakoben  baskısı olarak görülüyor.

Şehrimiz Samsun’da, 1940 lı yıllarda SU BAŞINDAKİ  RAKI FABRİKASI ve ÇORBA KAZANI GİBİ KAZANLARI KALDIRIM ÜSTÜNE KOYARAK KEPÇE İLE RAKI SATILMA hatıraları yaşı 80 ve üzerindeki olanlarca hatırlanmaktadır.

SARHOŞ muhabbetinin en iyi örneği Kılıçdaroğlu’ na vermiş olan merhum LEVENT KIRCA’nın, CHP kara kitabına girmiş olan küfür ifadelerine ilaveten, sarhoş  kafa ile dahi söylenmemesi lazım gelen ,

Kılıçdaroğlunun bu ifadesini de, Şarhoşların dahi kabul etmeyeceği bir söz olduğudur.

Halk edebiyatımızda bir söz vardır. “ŞAŞKIN ÖRNEK KIÇTAN DALAR” diye, Örneklere baktığımızda bu sözün ne kadar çok  CHP şablonuna oturduğudur.

KILIÇDAROĞLU VE HDP li lere YURT DIŞINA ÇIKMA YASAĞI GETİRİLMELİ ;

Bu hafta Meclise gelecek olan FEZLEKELER ile, HDP den YURT DIŞINA KAÇMA eyleminde bulunacak SUÇLULAR OLACAKTIR. Olacağının işaretini Sayın Reisicumhurumuz, “Bunları vatandaşlıktan çıkartalım” ifadesinin olabileceği haber veren bir çağrışım olduğudur. Sabancı CİNAYETİNİN iştirakçilerinden Fehriye Erdal’ı 12 yıldır Bürüksel’de himaye eden, iaşe ve ibatesini karşılayan Belçika’nın, buradan kaçacak VATAN HAİNLERİ içinde hazırlıklı oldugu tahmin edilmektedir.  

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR