Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

KÜFÜR KOROSU

6 yıl evvel yazdığım bir yazı, Dünküler ve bugün öne çıkanlara ragmen, aynı koronun elemanları. Bunlarda bir kısmı uyuyan hücreler gibi, inlerindeler. Yer vezamanı geldiğinde ULUMAYA devam ederler.

 

                   KIRIPTOLAR

CHP. lideri Kemal Kılıçdaroğlu’da TSK ya yükleniyor. “İki kişinin  beyanı yüzünden TSK hemen bildiri yayınlıyor, Orda duruyorsanız böyle şeylere tahammül edeceksiniz. “ diyerek TSK yı eleştirirken, İstanbul Barosu Başkanı Ümit Kocasakal’ın ;  “Biz zannettik ki ordumuz var, O güçlü ordu bizi korur, artık TSK yerine TÜRK SİLAHSIZ KUVVETLERİ var” derken, Yolu açık gören Cumhuriyet ! gazetesi yazarı Bekir Çoşkun’un , PAŞA diye isimlendirdiği KÖPEK hikayesi  koronun ikinci elemanı olarak ortaya çıktı. Baş eleman olarak Kılıçdaroğlu (Karaduman’ın) olmaması zaten imkansızdı , Et tırnaktan ayrılmaz sözü gibi, bunların da aynı teknenin  hamuru olmaları bunu icap ettiriyordu.

Hukuk adına İstanbul Barosu başında bulunan Kocasakal’ın, Ordumuzu Darbeye davet etmesi, DEVRİMCİLİK ifadesi altında 1960 dan bu yana alışageldikleri , Orduyu kendi istekleri doğrultusunda kullanma alışkanlıklarının, Silivri ve diğer ceza evlerinde toplanan Darbecilerin   bu günkü halleri ile,   bitme noktasına gelmeleri, sıranın kendilerine kadar geleceği endişisine kapılan bu çığırtkanların,  çıldıracak duruma gelmelerine sebep olmaktadır.,  Cumhuriyet Gazetesinin ve içindeki bazı yazarların da aynı şirketin elemanı olmaları, KÜFRETME hırs ve şaşkınlığına kadar varan hezeyanların, Bekir Çoşkun ile şekillenmesi, Huylu huyundan vaz geçemez, sözünün bir ispatı olduğudur.

Baykal’ın kendi teşkilatı içinden arkadan hançerlenmesi, Seks kasetleri diye dile düşmesi ve Kılçdaroğlu (Karaduman)ın öne geçirilmesi olayında, aynı küfür ekolunun nasıl faaliyet içinde oldukları unutulmamıştır. Hürriyet gazetesi ekibinin CHP kurultayına o tarihde 160 kişilik kadro ile katılması, CHP. li  Canan Arıtmanın BAŞÖRTÜSÜ ile ilgili mektupları, Gazetedeki küfür korusu Oktay Ekşi ve Fatih Çekirgenin  EĞRETİ GELİN hikayeleri ile öne çıkmaları  bugün devamı görülen, TSK nın Ümit Kocasakal tarafındanhakaret içeren sözlerle dile getirilmesi , Paşaların Köpek benzetmesi ile Cumhuriyet yazarı Bekir Çoşkun  ile hikaye haline getirilmesi, ağbileri CHP. Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından himaye ve korunmaya alınması, TSK ve Genel Kurmay Başkanlığının eleştirilmesi ile şekillenirken, Bu sol koronun  ne denli çizgiden çıktığının göstergesi olmaktadır.

ERKEN SEÇİM;  CHP ve buna payanda olan KIRIPTO partilere iyi bir ders olacaktır. 95 yıllık cumhuriyet döneminin en hayati kararını verecek olan MİLLETİMİZ elbetteki SAĞ DUYU ile AK PARTİYE VE REİSE EVET DİYECEKTİR.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR