Küçük Sanayiler Cazip Hale Gelecek

Küçük Sanayiler Cazip Hale Gelecek
Osman Genç, Küçük Sanayi Projeleri ile şehrin ekonomik kalkınmasını hedefliyor. Kendi enerjisini kendi üretecek olan küçük sanayiler, eğitimden sağlığa, iletişimden ulaşıma, altyapıdan üst yapısına kadar her türlü ihtiyacı karşılayacak nitelikte olacak.

KENDİ ENERJİSİNİ ÜRETECEK
Bir yatırımcı için iletişim, altyapı ve güvenin olmazsa olmaz olduğunu ifade eden başkan Genç, "Kurulacak küçük sanayi bölgeleri, eğitimden sağlığa, iletişimden ulaşıma, altyapıdan üst yapısına kadar her türlü ihtiyacı karşılayacak nitelikte olacak. Hayata geçecek küçük sanayi projeleri ile iş adamları Samsun'a yatırım yapmaya özendirilecek. Samsun, her türlü imkanın var olduğu küçük sanayileriyle yatırımcılar için cazip hale gelecek. Yine bu küçük sanayi siteleri kurulacak güneş enerjisi tarlası ile kendi enerjisini üretecek" dedi. 

DAHA ÇOK İŞ VE AŞ İMKANI
Proje kapsamında sanayi sitelerinin olacağını da belirten Başkan Genç, "Mobilyacılar Sitesi
Keresteciler Sitesi, Gıda Ürünleri Sanayi Sitesi, Medikal Ürünleri Sanayi Sitesi, Metal-iş Sanayi Sitesi, Tarım Makineleri Sanayi Sitesi, Oto Sanatkarları Sanayi Sitesi, Triko Dokumacılar ve Dericiler Sitesi Oto Yedek Parçacıları Sitesi bulunmaktadır. Böylece sanayi siteleri hem ihtisaslaşmış hem de gençlerimize daha çok iş ve aş imkanı sağlanmış olacak" diye konuştu.

SAMSUN KAZANACAK
Küçük sanayi sitelerinin oldukça modern olacağına vurgu yapan Başkan Genç, "Her ihtiyacın karşılanacağı sanayi sitelerinde Ar-Ge ve depolama bulunacak. Ayrıca eğitim birimi, yönetim birimi, konaklama, restorant, kafa, sağlık ve güvenlik birimleri de olacak. Tabi bir şehre yatırımcı çekmek için alt ve üst yapısını yapmanız yeterli olmuyor. Şehir olarak yatırımcıya güven de verilecek. Dolayısıyla yatırımcı kendini güvende hissettiği, sorunlarını kolayca aşabildiği ve önündeki engellerin kaldırıldığı Samsun'da yatırım yapacak. Böylece Samsun kazanacak, Samsun'da yaşayanlar kazanacak" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.