Küçük Sanayi Sitesi için geri sayım başladı

Küçük Sanayi Sitesi için geri sayım başladı
Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “İlçemize inşa edeceğimiz sanayi sitesi ile hem önemli bir eksiği gidermiş olacağız hem de şehrimizin ekonomisine katkı sağlamış olacağız” dedi.

Göreve geldiği günden itibaren Atakum’u her alanda lider, marka bir kent haline getirmek için çalıştıklarını ifade eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Atakum, 4,5 yılda hayata geçirdiğimiz yatırımlarla, marka kent olma yolunda emin adımlarla ilerleyen, bölgesinin yıldızı konumunda bir ilçe. Hayata geçireceğimiz Küçük Sanayi Sitesi ile ilçemizin bir eksikliğini daha tamamlamış olacağız” ifadelerini kullandı.

Atakum sakinlerinin, araçlarının en küçük ihtiyacı için bile Atakum dışına çıkmak zorunda kaldıklarını ve bu duruma dur demek için harekete geçtiklerini ifade eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Göreve geldiğimiz günden itibaren ilçemizin önemli eksiklerini giderme noktasında önemli çalışmalara ve kapsamlı yatırımlara imza attık. Bu anlamda Atakum’un en büyük eksikliklerinden biri olan Küçük Sanayi Sitesini de Atakum Belediyesi olarak vatandaşlarımızla buluşturuyoruz. 100 dükkân kapasiteli modern küçük sanayi sitesi ile artık vatandaşlarımız araçlarının ihtiyaçları için ilçe dışına çıkmak zorunda kalmayacak. İncesu Mahallemizde kuracağımız sanayi sitesi, hem merkezi konumundan dolayı kolay ulaşılabilir hem de şehrin görüntüsünü bozmayacak bir alanda yükselecek. Bu sayede Atakum’un çeşitli noktalarında hizmet veren oto tamir dükkânlarını da bir araya getirerek, şehir içindeki kirli görüntüyü ortadan kaldırılmış olacağız” ifadelerine yer verdi.

Atakum’un, Karadeniz’in en hızlı gelişen ve büyüyen ilçesi olduğunun altını çizen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “İlçemizde yaşanan rekor nüfus artışıyla doğru orantılı olarak belediyecilik faaliyetlerimizi de hızla artırdık. Bu anlamda hem göç alan, hem de 2014 seçimleri sonrası hizmet sınırı 5 kat genişleyen ilçemizi, hükümetimizin de desteğiyle birçok yatırımla buluşturduk. Hayata geçireceğimiz Küçük Sanayi Sitesi ile Atakum’un büyük bir eksikliğini daha gidermiş olacağız. İnşa edeceğimiz sanayi sitesinden dükkan satın almak isteyen vatandaşlarımıza da Atakum Belediyesi olarak her türlü kolaylığı sağlayacağız. Kira öder gibi dükkan sahibi olacaklar” diye konuştu.

Onur Özsoy

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.