KÜÇÜK ESNAFI KORUYACAĞIZ

KÜÇÜK ESNAFI KORUYACAĞIZ
AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Ahmet Akça Seçim çalışmaları kapsamında Samsun Yabancılar Pazarı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti.

Pazar esnafının yakın ilgi gösterdiği ziyarette esnaflarla görüş alış verişinde bulunan AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Ahmet Akça, Yabancılar Pazarı Derneği örnek bir STK'dır.dedi.

Ahmet Akça, "Yabancılar Pazarı alış verişin çok canlı olduğu bir yer dolayısıyla Yabancılar Pazarı sadece Samsun'dan değil, bölgeden de insanları kendine çekiyor. Bu şehre gelen herkes buraya mutlaka uğruyor. Bunun haricinde 3 bin civarında esnafın bulunduğu Yabancılar Pazarı, çalışanları ve aileleri ile birlikte 15-20 bin kişi için ekmek kapısı konumunda. Pazarımız iş hacmi ve katma değeri yüksek bir alışveriş merkezidir. Esnaflarımızın bir araya gelerek Yabancılar Pazarı'nı oluşturması, bu şehirde birlikte hareket edildiğinde güzel sonuçların ortaya çıktığının en güzel örneğidir. Bu nedenle bu gibi yerleri AVM'lere karşı korumalıyız, küçük esnaf ekonominin kılcal damarlarıdır eğer o damarlar tıkanırsa ekonomimiz tıkanır, sağlıklı işlemez, eğer vekaleti alırsak getireceğimiz önerilerle küçük esnafımızı koruyacağız. Yabancılar Pazarı esnaflarının birlik beraberlik içerisinde tek yürek olduğu Samsun Yabancılar Pazarı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ali Akyüz ve yönetimini tebrik ediyorum. Sivil toplum örgütü olarak burada ki 3 bin civarın da ki esnafın sesi oldunuz. İnşallah vekaletinizi aldığımızda, sizlerle birlik beraberlik ve uyum içerisinde çalışarak Samsun'umuza hizmet edeceğiz."diye konuştu.

Samsun Yabancılar Pazarı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ali Akyüz ve yönetimi ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Akça'ya Sivil toplum örgütlerinin içerisinden gelen birisi olarak bizleri en iyi sizin anlayacağınızı biliyoruz. Birlik beraberlik içerisinde çalışacağımızdan kuşkumuz yok diyerek destek olacaklarının sözünü verdiler.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.