KRİTİK VE ZOR GEÇECEK

KRİTİK VE ZOR GEÇECEK
PTT 1. Lig zirve yarışında Giresunspor'u deplasmanda 4-0 mağlup eden Samsunspor bugün Ziraat Türkiye Kupası'da Mersin İdmanyurdu'nu kendi evinde konuk edecek..

Samsunspor'un golcü oyuncuları M'Billa ve ofoedu Giresunspor deplasman karşılaşmasında muhteşem performansıyla geçer not aldılar...Zorlu ve kritik karşılaşması önce gözler Ofeodu'da olacak.

Kupada bir önceki rakip Karagümrükspor'u deplasmanda 3-0 ve Giresunspor'u da 4-0 yine deplasmanda mağlup ederek formunun zirvesini yaşıyor.Ziraat Türkiye Kupası 6'ınca haftasında guruplardan çıkma adına önemli bir müsabakaya çıkacak olan Samsunspor bugün saat  16.00'da Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda Mersin idmanyurdu'nu konuk edeceği maçta Hakem Hakan Ceylan düdük çalacak.


EREN TOZLU FORMA GİYMEYECEK

Kırmızı Beyazlılar bugün oynacağı Mersin İdmanyurdu müsabakasını 2-0 ile geçerse Bursaspor'unda Karagümrükspor'u mağlup etmesi ile Samsunspor avarajla Bursaspor'un ardından kupa yarışında fikstürü 2'inci bitirerek Ziraat Türkiye Kupası'nda yoluna devam edecek.Kırmız beyazlılar zorlu ve kritik müsabakadan kendi evinde galip ayrılarak ve 2 farkla ayrılarak kupadaki hedefine devam etmek istiyor. Kırmızı Beyazlıların gözde oyuncusu Ofoedu ve M'Billa  bu maçtaki yerlerini alacaklar. Kırmızı Beyazlılar bugün yapılacak olan müsabakda yeni transferi Eren Tozlu Mersin İdmayurdu'nun rica etmesi üzere forma giymeyecek.Samsunspor transfer sezonunda flaş transferler yaparak kadrosuna güç kattı.

KIRMIZI BEYAZLILAR MAÇA MORELLİ ÇIKACAK

Kırmızı Beyazlılar'ın yeni transferi Galin Ivanov'un ise forma giyip giymeceği maç saatinde belli olacak.Giresunspor kalecisi Eser'in tekme atması sonucu kaşı açılan ve kızarıklıklar oluşan Mbilla'nın durumu iyiye gidiyor. Kırmızı Beyazlı futbolcu M'Billa'nın bugün oynacak Mersin İdmanyurdu müsabakasında forma giyip giyemeceği ise maç saatinde belli olacak.Samsunspor Ziraat Türkiue Kupası'nda oynacağı bu önemli müsabakada deplasmanda farklı alınan galibiyetler sonrası morelli çıkacak.Taraftarladan tam destek bekleyen Kırmızı beyazlılar zorlu ve kırıtik maç sonrası sevinen taraf olmak istiyor.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.