KRAL OLMAK İSTİYOR

KRAL OLMAK İSTİYOR
Yılport Samsunspor'un en golcü oyuncusu Bahattin Köse, "Başkanımıza verdiğim gibi taraftarlarımıza da söz veriyorum. İnşallah gol kralı olmak istiyorum" dedi.

Liglere ara verilmeden önce oynanan maçları ve sezonu değerlendiren kırmızı-beyazlıların golcüsü Bahattin Köse, “Benim için Manisa Futbol Kulübü deplasmanı önemliydi. 3’üncü golü attım. Biz de ilk maçın hıncını çıkarttık. Bizim için çok önemli maçtı. Benim golümden çok attığımız ilk gole sevindim. Ben Manisa ve Adana’da, Samsunspor’a karşı oynadığımda stadyumda seyircilerin neler yapabileceğini görmüştüm. Buraya geldiğimde de heyecanlanmıştım. Kendi evimizde zaten biz rahat bir şekilde maça çıkıyoruz. Çok güzel taraftarlarımız var” diye konuştu. 

kral-1.jpeg

"BÜYÜK BİR VİZYONA SAHİP"
Yüksel Yıldırım’ın büyük bir vizyona sahip olduğunun altını çizen Bahattin Köse, “Başkanımızın hırslı olduğunu düşünüyorum. Başarısı da buradan geliyor. Sadece şampiyon olmak istemiyor. Rekorlar kırmak, gol kralı çıkartmak istiyor. Başkanımızın büyük hedeflerde olduğu belli. Başkanımızın büyük bir vizyona sahip olduğunu gördük" dedi.

kral-2.jpeg

TARAFTARLARA SÖZ VERDİ
Gol kralı olmak istediğinin altını çizen Köse, "Ben ligler başladıktan iki hafta sonra şampiyonluğumuzu garantileyeceğimizi düşünüyorum. Seyircilerin destekleri için de teşekkür ediyorum. Bu koronavirüsü sebebiyle oldukça dışarı çıkmamaya çalışalım. Buradan da başkanımıza verdiğim gibi taraftarlarımıza da söz veriyorum. İnşallah gol kralı olmak istiyorum” diye konuştu.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum