KOYUN-KASAP HİKAYESİ GİBİ!..

KOYUN-KASAP HİKAYESİ GİBİ!..
Samsun'da Sağlık çalışanları bir günlük iş bırakma eylemi gerçekleştirdi.

Çalışma şartlarının iyileştirilmesini isteyen sağlıkçılar Devlet Hastanesi önünde toplanarak İstiklal caddesinde sloganlar atarak yürüyüş düzenledi. Aynı hastanenin 7'nci katında ise borçlu olduğunu söyleyen bir vatandaş intihar eylemi gerçekleştirdi. Bu durum "Kasap et derdinde, koyun can derdinde" hikayesini hatırlattı.

İŞ BIRAKIP YÜRÜDÜLER
14 Mart Tıp Bayramı öncesinde Sağlık çalışanları çalışma şartlarının iyileştirilmesini talep eden yürüyüş düzenledi. Devlet Hastanesi önünde toplanan sağlık çalışanları, toplu halde yürüyerek İstiklal caddesinde yürüyüşüne devam etti. Sloganlar atarak yürüyüş yapan sağlık çalışanları, taşıdıkları pankartlarla taleplerini dile getirdiler. Yürüyüş basın açıklamasıyla son buldu. Bir günlük iş bırakma eyleminde acil servis ve yoğun bakım ünitesi dışında hizmet verilmedi.

İNTİHARA KALKIŞTI
Aynı hastanenin 7'nci kat penceresinden dışarı sarkarak intihar etmek isteyen Ayhan A. isimli vatandaş polislere zor anlar yaşattı. Geçirdiği bir baygınlık neticesinde 112 Acil Servis ekipleri tarafından Ambulansla hastaneye getirilen Ayhan A. tedavisinin ardından hastane içinde dolaşarak vatandaşlardan para istediği, daha sonra ise hastanenin boş olan 7'nci kat hasta odasının camına çıkarak intihar girişiminde bulundu. Borcu nedeniyle intihar girişiminde bulunduğu iddia edildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.