KÖTÜ ŞAKA 2

Henüz ligde galibiyeti olmayan Kocaelispor gibi Bursaspor'u da galibiyetle tanıştırdık. İyide neden biz? Bu kadro ile biraz erken değil mi bu mağlubiyetler? Açıklaması olmalı, 10 kişi kalmış Bursaspor'dan fark yemenin.

Gördüğüm kadarıyla orta saha ve rakip ceza sahası içinde o kadar gevezelik yapıyoruz ki. Kendi kendimize verkaçlar, oyunla hiç alakası olmayan paslar, ceza sahası içinde tuhaf manasız çalımlar...

Arkadaş yokmu ayağına güvenen, topa vurabilen, şut çekebilen? Çalım çalım nereye kadar? Madem çalım düşünüyorsun, Bruno gibi at çalımını as doksana topu; uzatma. Maç kopmuş 3-1 olmuş biz hala gevezelik peşindeyiz.

Maç bana göre 4-1 değil 4-0 bitti. Resmen rezalet. Fofana neden yedekte? Boli neden sahada? Takım neden şut çekmez? Bu kadar pas hatası olur mu? Yerini bulmayan sayısız ortalar. Zayıf hücum aksiyonları. Boşuna yapılan patinajlar...

Üç gün oynasak gol atacağımız yoktu. Kendimizi kandırmayalım. Maçtan Osman'ın alınmasınıda, takımda sadece iki değişiklik yapılmasınıda anlamış değilim. Yedekte o kadar topçun var, bir kan değişikliği yapsana hocam. 

Bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete bekleyip görelim bakalım. Maç için yazılacak pek birşey yok. Geçen sene de fark yemiştik Bursaspor'dan sorun yok yani..

Aykut, bikaç pozisyonda müdahesi yerinde ama genelde kalede güven vermedi.. Ali, çok kötüydü. Boli, penaltı pozisyonunda hatası yoktu. yine de dinlendirilmeli. Ofansif bir oyuncu değil. Samsunspor'a hızlı oynayan defans lazım. Ağır kalıyor. 

Burak, Maçın kırılma anı önünden geçti. Bruno'yu kaçırması işin rengini değiştirdi. Soner, mücadelesini verdi ama sonuç hezimet. Osman, oyundan alınmaması gerekirdi. Maçın 4 olmasının sebebi Osman'ın oyundan çıkışıdır.

Hasan, Kocaelispor maçındaki gibiydi. Aynı modda maçı tamamladı. Bir maç süper bir maç berbat. Anlaşılır gibi değil. Yasin, ayağındaki topları kolay kaptırıyor. Onun tecrübesindeki bir futbolcuya yakışmıyor. Bu maç verimsizdi. 

Fofana, maça ivme kazandırdı. Top ayağına yakışıyor. Son hamleleri bitirici değil. Yinede ilk onbirden kesilmemeli. Mehmet, gol dışında maçta pek varlık gösteremedi.  Tomane, geçen haftanın yıldızıda bu haftanın dökülenleri arasındaydı. Neredeyse pozisyonu bile yoktu.

Takım halinde berbat bir deplasmanı daha geride bıraktık. Bakalım bu aksaklıkları nasıl düzelteceğiz. Yine Gençler maçını kazanıp, peşine Denizlispor maçınımı kaybedeceğiz. Nasıl olacak bu sezon gerçekten bir tahmin yürütebilen var mı?       

Sonuçta bu takımın bir teknik heyeti var. Başarısızlık üzerine getirilmedi kulübe. Rakibimiz gol yemeden beşte beş yaptı biz henüz iki maç üstüste kazanamadık. Bunları görüyor hesap ediyor çözüm arıyorlardır umarım. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Serdar Çelik Arşivi
SON YAZILAR