KÖTÜ OYUN KÖTÜ SONUÇ

Samsunspor mutlak galibiyet parolası ile çaktığı Çorum deplasmanından eli boş dönüyor..
 
Kırmızı beyazlılar lider Manisa FK nın sahasında İnegölspor a 2-0 mağlup olmasının ardından liderlik için puan farkını 3 e indirme fırsatını kendi elleriyle teperek sahadan 2-1 mağlup ayrıldı ve liderle arasında ki puan farkı yine 4 olarak kaldı.
 
Maça damgasını vuran olay ise ilk yarının son dakikalarından hakemin verdiği penaltı kararı oldu. Yeni Çorumsporlu futbolcunun kendini yere bıraktığı pozisyonda hakem tesettürsüz penaltı noktasını göstererek herkesi çileden çıkardı.

Anlayamadığım olay Samsunsporun 3 puana ihtiyacı olduğu bir maçta futbolcuların bu kadar performans düşüklüğü.. Kaçan balık büyük oldu. Fark 1 e inecekken yine 4 de kaldı.. Hiç olmasan bir beraberlik alınabilirdi ama olmadı..

Şu maçı alsaydık haftaya stat kapalı gişe olurdu da neyae artık olan oldu.. Çorumspor bizim oyunculardan daha çok inandı.. Şimdi bu maçı unutup Konya Anadolu maçına odaklanmalıyız.. Artık hata yapma şansımız yok. İnanmayan oyuncularla bu yola devam etmemeliyiz. İnancı tam mücadeleci oyuncularla tam yol ileri gitmeliyiz..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR