köşe

 İnsanın en önemli hakkı yaşama hakkıdır eğitim, öğretim, çalışma, iletişim, düşünebilmek.
İnsanı insan yapan en büyük değerlerinden biridir güncel yaşantımızda karşılaştığımız iyi ya da kötü birçok olaylar karşısında düşüncelerimiz; yolumuzu çizmemize sebep olur.
Sonunu kestiremediğiniz bir kitap gibidir aşk. Akıcı değilse sıkılır insan. Bugün 14 şubat birbirini seven sevgiye yelken açanların öteledikleri duygu düşüncelerini paylaşacakları hediyelerle özel kılan anlar da mutlu edip mutlu olacakları bir gün bu gün.

Aslında her şeye anlam veren zamandır diye düşünüyorum. Eskiden karşı çıkardım yılda bir anılacak kadar mı değer verir insan sevdiğine diye... Cinsiyeti ne olursa olsun insan hayatın içindeki yaşam mücadelesinde mecburi ötelemesi gereken duygu düşünceleri mutlak vardır ekonomik şartlar sevdiğine alacağı bir güle bile engel olabilir çoğu zaman.ne güzeldir sevdiğinle geçecek o anlar.sevilenin gözlerine bakarak söylenilecek  güzel sözler.eskiden erkeğin midesine giden yol mutfaktan geçer diye bilinirdi.bugün bir yazarımız ?kadının kalbine giden bir yol varsa kesin sözcüklerden geçiyordur hatta o yol sözcüklerle döşelidir,başka hiçbir şey doğru söz dizimi kadar bir kadının başını döndüremez.tıpkı tılsımsı sözcüklerin masalların kapısını açması gibi der.
Ben söylenilen güzel samimi ve yürekten sözlerin ömrünün sonuna kadar saklanılacak, sonrasında miras bırakılacak kadar değerli bir hediye olduğunu söylemek istiyorum .
Herkesin hayatında söyleyecek  birini bulamadığı için yüreğinin bir köşesinde biriktirdiği bir yazı dizini mutlaka vardır.
Evet, tam da bugün haydi durma koş bir buket kırmızı karanfil eşliğinde .Biz kadınlar duygularımızla yaşarız. Sevgiye dair açılacak her kapıya anahtar oluruz. Bu haftalıkta bu kadar.

Sevgiyle yaşanılası aşkla kalın..

Hayat mum ışığında aydınlanmak

Yağan yağmurda ıslanmak

Geçen zamanın önünde olmak gibi

Hayat sensizken de var olmak

Elma şekerinin kırmızısında

Çocuk gülüşünde hayat

Aşktır seninle olan zamanda

Sevdanın hasretinle yakışıdır

Bakışındadır akşam gözlerinde

Gökkuşağının renk cümbüşündedir hayat..

 

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Sema ÖZTEKİN Arşivi
SON YAZILAR