KORKU FİLMİNE GEREK YOK!

Samsunspor maçını seyretmek yeterli, korku filmine gerçekten gerek yok. Rüyalarıma girecek artık Samsun maçları. Kan ter içinde uyanacağım az kaldı.

Ya Ertuğrul hocam bu nedir Allah aşkına, bu ne dağınıklık bu ne beceriksizliktir? Ayağında top tutamayan, ne yapacağını bilmeyen, iki pas yapamayan, bir adam geçemeyen, top süremeyen en önemlisi kendine güvenini kaybetmiş bir takım izledik, hakikaten berbatız hocam. Bu bizim kaderimiz mi yüzümüz gülmeyecek mi Ertuğrul Hocam? Bundan sonra böyle olacaksa ona göre maçımızı seyredelim. Alalım dil altımızı, tansiyon hapımızı hazırlıklı geçelim ekranın karşısına. 

Maç 1-1 zaman geçiren yere yatan, maç 1-1 yan top geri pas yapan, maç 1-1 gevezelik yapan biziz. Kaçırdığı, değerlendiremediği, öldürdüğü hucümların üzerine hiç de canı sıkılmayan biziz. Maçın kazanılmasının önemi hiçbir futbolcuda görülemedi. Çok yazık. Kendini parçalayan bir futbolcumuz var mıydı siz görebildiniz mi? Hatırlar mısınız bilmem bir Okan Dernek vardı. O çocuğun çırpınışları, maçı kaybetme telaşı oyununa nasıl yansırdı. Adeta takımı ateşlerdi. Samsunspor formasını taşıdıklarının idrakına inşallah birgün varacak bizim güzide futbolcularımız.

Formsuz da olsa Kubilay'ın Samsunspor'a her zaman yararının olacağını, 90 dakika gezse de oyun aklı olan Kubilay'ın bir ince pas ile maçı kopartıp alacağını her zaman yazdım.

Nurullah, Erhan, Boli, Erkam, Buğra, Ferhat, Oğuz, Gyasi, Gökhan, Guido, Burak komple takım halinde kötüydük, vasatı geçemedik. Ankaraspor bizden daha iyi, daha ne yaptığını bilir oynadı. Elle tutulur gözle görülür tek futbolcuları Beykan bize yetti. Golü bulduktan sonra oyunu soğutan geriye yaslanan Samsunspor ne yapmaya çalışıyor? Sistemi taktiği olmayan, şuursuz kontrolsüz amatör baskı yapabilen bir takımız. Ne duran topu ne korneri doğru kullanabiliyoruz. 

Gökhan,  o penaltı vuruşu maç 2-0 / 3-0 önde isen olabilir. Maç 0-0 iken olmaz. Kaleci nereye atacağını doğru tahmin etse Samsunspor'u yakmıştın. Hami gibi olmasa da tatlı sert vuracaksın topa.

Zayıf rakibimiz Ankaraspor karşısında, ecel teri dökerek bir üç puanı daha hanemize yazdırdık. Önümüzdeki hafta Adanaspor maçı ile sanırım aynı korku filmini tekrar izleyeceğiz. Covid-19 değil de bu Samsunspor bizi öldürecek. Bu vesile ile bugün vefat eden canım Refiye AR teyzem ve tüm ölmüşlerimizin mekanı cennet olsun.

Hoşçakalın.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Serdar Çelik Arşivi
SON YAZILAR