KÖRLERLE SAĞIRLAR.......

KÖRLERLE  SAĞIRLAR.......

 Konferans vermek üzere dün Samsun’a gelen Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli’nin Samsun’daki değişimle ilgili Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ı tebrik etmesi akıllara körlerler sağırlar biri birlerini ağırlar Atasözünü getirdi.

Büyükşehir Belediyesi’nin 900 Milyon lira civarında borç batağında olmasına karşın dört yıldan beri Atakum, Çatalçam, Taflan bölgesinde bitirilemeyen Kanalizasyon nedeniyle yollar çamurdan geçilmezken Nurettin Canikli’nin neyi beğendiği de merak konusu.

 

                          BU KADAR BORÇLA BU HİZMET NE Kİ

 

     Büyükşehir Belediyesi’nin 900 milyon lira civarında borç yaparak yaptığı hizmetlere bakıldığında ortada çok fazla bir şeyin gözükmediği  açıkça belli olmasına rağmen Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli’nin Sansun’daki değişimi beğenmiş olması sadece popülist politikanın dışında bir şey olmadığı da açıkça ortada. Eski para ile bir katrilyona yakın bir borç batağında bulunan Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı hizmetler Hafif Raylı sistem, köy yollarının bir kısmına  beton dökülmesi dışında göbekleri çiçeklemesinden başka göze çarpan bir hizmet olmadığı açıkça ortada.

 

                           KARDEŞ CANİKLİ’DE MECLİS ÜYESİ

 

    Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerini öven Başbakan yardımcısı Nurettin Canikli’nin böyle bir davranışta bulunmasının arka planında iki  dönemdir Canik ve Büyükşehir Belediye meclis üyesi olan kardeşi Tahsin Canikli’nin olma ihtimali de göz önüne alındığında neden böyle konuştuğunu anlamak daha da kolaylaşmakta.

 

                       BİRDE ESNAF KESİMİNE SORUN SAYIN BAKAN

 

       Büyükşehir Belediyesi’ni öven Bakan Canikli’nin Gülsan Sanayi Sitesinde dükkanları yıkılacak olan 1600 Esnafla da bir konuşmalarını tavsiye  ediyoruz. Yaklaşık iki yıldan beri çalışılmasına rağmen bitirilemeyen Saathane meydanı projesini de Bakan Canikli’nin incelemesini tavsiye ederiz. Ayrıca Saathane meydanında mağdur olan onca esnafla da bir konuşmalarını öneririz. Emrah ŞAHİN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum