Korkunç cinayet

Korkunç cinayet
ŞİLE'deki çöp döküm sahasında cesedi bulunan Güneş Kaynak'ı öldürdüğünü ve parçalara ayırdığını itiraf ettiği belirtilen şüphelinin cesedi poşetlerle çöp konteynırına taşınması güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

İşlediği cinayeti itiraf eden şüphelinin farklı saatlerde 3 defa çöpe poşet atması görüntülere yansıdı. Polis ekipleri cinayeti işleyen şüpheli ve olayla ilgisi bulunan 4 kişiyi adliyeye sevk etti. 

Şile'deki çöp döküm sahasında cesedi bulunan 35 yaşındaki Güneş Kaynak ile ilgili bir yakınının 14 Ağustos'ta yaptığı kayıp başvurusu üzerine Güneş Kaynak'ın telefon kayıtlarını ve sinyallerini inceleyen polis ekipleri olaya karıştığı iddiası ile Bayram F. (43), Ali E.(47), Ferhat B.(46), Eyüp D.(43)'nin de aralarında bulunduğu A.B. (44), S.S. (61), M.K. (39), A.O. (30), R.T. (38) ve N.A. (39) isimli 10 şüpheliyi yaptığı eş zamanlı operasyonla yakalayarak gözaltına aldı. 

CESEDİ PARÇALAYARAK ÇÖPE ATTI

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili detaylara ulaşmak için Güneş Kaynak'ın telefon sinyalinin en son geldiği bölgede yaptıkları çalışmalarda çevrede bulunan güvenlik kameralarını topladı. Ekipler, saatlerce videoyu izlemeye aldı. İddiaya göre, Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından çapraz sorgulanan Bayram F.'nin işlediği cinayeti itiraf ettiği öğrenildi. Polis ekipleri güvenlik kameralarından Bayram F.'nin, Güneş Kaynak'ı öldürdükten sonra parçalara ayırdığı cesedi evinin yakınlarında bulunan çöp konteynırına attığını belirledi.

3 POŞET TAŞIMASI GÖRÜNTÜLERE YANSIDI 

Güvenlik kamera görüntülerine yansıyan olayda Bayram F.'nin 11 Ağustos Salı akşamı saat 21.11 sıralarında bir poşeti güçlükle kaldırarak götürmesi görüntülere yansıdı. Yaklaşık 44 dakika sonra 21.55'te eve geri geldiği görülen Bayram F.'nin tekrar 21.57'de evden bir poşetle çıktığı ve yaklaşık 1 dakika sonra eve tekrar girmesi güvenlik kamarası tarafından kaydedildi. Saatler, 22.26'da ise Bayram F.'nin evden 3.defa elinde bulunan poşetle çıkması güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. 

ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER

Asayiş Şube Müdürlüğü'nde işlediği cinayeti itiraf eden, Bayram F. ile olaya karıştığı öne sürülen Ali E., Ferhat B., Eyüp D.'nin adliyeye sevk edildikleri öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.