Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

KORKU ve ENDİŞE

 

Bu anı tespit eden muhabiri ÖDÜLLENDİRMEK GEREKİR. Kürsülerden esip gürleyen, Reisicumhur Recep Tayyip Erdogan’a demedik lafı bırakmayan, Kılıçdaroğlu’nun, Erdoğan’ı karşısında görünce kapıldığı KORKU ve ENDİŞEYİ  en açık şekilde ifade eden bu resim  ibret’i alemdir.

 

Bu şirazeden çıkmış zihniyetin Başkanı “Allahtan Korkmayan Biz Cesaret Edeceğiz”derken,  Ermeni kimlikli, CHP li Selina  Doğan da, aynı kervanın yolcusu olarak “ALLAHTAN KORKMUYORUZ “ ifadesi ile gazete sütunlarına yansıdı. Bu millet Ermeninin de Allah’ı olduğunu biliyor, Ne varki bunlar ALLAH’ a Meydan okuduklarını beyan ederek, PKK dinsizligi ile birlikteliklerini beyan ediyorlar.

 

Bu kitap her şeyi ifade etmiyor mu ?

 

ATATÜRK ve İLKELERİ diyerek  CHP yi dejenere eden bu zihniyet, ATATÜRK resmini odasından indirerek ÇÖPE atan CHP li vekil Zeynep Altıok  ile arka planı tamamlamaktadır. Bu konuyu tespit edip, haber yapan Takvim gazetesinin  teşekkür etmek gerekir.  

 

ÇHP nin HDP ile İŞTİRAKİ, Siyaseti eli kanlı insanları TBMM kadar sokarken. Meclis ,çalışmalarındaki USLUP ‘un, KASET SKANDALI ile  Genel Başkanlık koltuğuna oturtulan Kılıçdaroğlunun söylemlerinin ADAB ve EDEBE aykırı, TAHRİK olarak görülmektedir.

 

Yedi seçimde de yenilgi almış olan bir siyasetçinin, hala o koltukta oturabilme bilmecesi, Ülkeyi KAOSA SOKMAK, HDP ve PKK istekleri doğrultusunda, BÖLDÜRMEK isteyen organize güçlerin  zorlaması olarak görüldüğüdür. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR