KÖRFEZ’DEN GELEN MİSAFİRLER MEDICAL PARK’TA

KÖRFEZ’DEN GELEN MİSAFİRLER MEDICAL PARK’TA
Körfez ülkeleri turizm acentaları temsilcilerinden oluşan heyet Medical Park Samsun Hastanesi' ni ziyaret etti.

Samsun' un sahip olduğu turizm potansiyelini Cidde, Riyad, Dubai, Abu Dhabi, Doha, Umman, Kuveyt ve Bayreyn gibi Körfez ülkeleri ve şehirlerinde tanıtmak amacı ile Türk Hava Yolları (THY) ve Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından kapsamlı tanıtım turu düzenlendi. Körfez Ülkeleri turizm acentaları temsilcilerinden oluşan heyet sağlık turizmi için Medical Park Samsun Hastanesi'ni de ziyaret ettiler.
8 Körfez ülkesinden gelen misafirlere Medical Park Samsun Hastanesi Başhekimi Dr. Mustafa Şen ve Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Egin eşlik etti. Gelen heyete hastane gezdirilerek, hastane hakkında bilgi verildi. Başhekim Dr. Mustafa Şen ise heyete Medical Park Samsun Hastanesi toplantı salonun da sunum yaptı.
Türkiye' de son yıllarda sağlık turizminde önemli gelişmelerin yaşandığını söyleyen Başhekim Dr. Mustafa Şen “Medical Park Samsun Hastanesine çeşitli ülkelerden gelen yabancı hastalarımızın sayısı gün geçtikçe artıyor. Hastalara kaliteli sağlık hizmeti verilmesi, özellikli ameliyatların hastanemizde yapılabilmesi ve hastaların memnun kalması ülkelerinden daha fazla hasta gelmesine neden oluyor. Hastanemiz son teknoloji ile donatılmış ve alanında uzman akademik kadroya sahiptir.” diye konuştu.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.