Kör aday adayına ‘Taşçı’ morali

Kör aday adayına ‘Taşçı’ morali
Samsun’un tek görme engelli milletvekili aday adayı olan AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Veysel Köroğlu, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’yı makamında ziyaret etti.

Türkiye’deki birkaç görme engelli milletvekili adayı adayından birisi olan AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Veysel Köroğlu, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’yı ziyaret etti.

Kör olmasının halka hizmet aşkına engel olmadığını söyleyen Veysel Köroğlu, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’ya görev alması halinde gerçekleştirmek istediği çalışmalardan bahsetti. Engellilerin sorunlarını, bu sorunları yaşayan birisi olarak iyi bildiğini belirten aday adayı Veysel Köroğlu, Başkan Taşçı’ya engellilere yönelik gerçekleştirdiği çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Engellilerin hayatın her alanında olması gerektiğini savunduğunu kaydeden Başkan Taşçı, “Hayatımızın her alanında engellilerimiz olmalı. Siyaset de bunun içerisinde. Bu anlamda ilçemiz sakinlerinden olan, kendisi görme engelli olan ama yürek gözüyle bizden fazlasını gören kardeşimiz Veysel Köroğlu’nun aday adaylığının örnek olmasını isterim. Zorlukları aşarak gösterdiği cesaret örneğinden dolayı kutluyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum