Zarife Köksal Taşova

Zarife Köksal Taşova

Köprünen altından çok sular geçti

28. ŞUBAT SÜRECİNDEN 12 YIL GEÇTİ . POST MODERN BİR DARBE OLARAK ADLANDIRILILDI . REFAH YOL HÜKÜMETİNE SON VERİLDİ . İMAM HATİB LİSELERİNİN SAYISI KONTROL ALTINA ALINDI . TOPLUM MÜHENDİSLERİ SAHNEDEYDİ . İKNA ODALARINDA ÇOK GÖZYAŞI DÖKÜLDÜ . SONUÇDA 28 ŞUBAT HAFIZALARDA DERİN İZLER  BIRAKTI .

        Merhaba sevgili okurlar gündem o kadar yoğunki bize de bol bol yazı malzemesi çıkıyor . Hollanda"daki uçak kazasında ölen vatandaşlarımıza Rahmet , yakınlarına baş sağlığı diliyorum . Umarım bu tür kazalar bir daha yaşanmasın . Kazanın sebebi henüz anlaşılamadı . Umarım bu konuda sağlıklı açıklamalar ileriki günlerde yapılacaktır . Malum kriz gündemi hala meşgul etmeye devam ediyor . İnsanlar gerçekten çok zor durumdalar . Ama dün 28 ŞUBATIN 12. yıl dönümünü yaşadık . Hakkında çok yazıldı çok söylendi . Aslında ben , 28 ŞUBATIN yansımalarını sizinle konuşmak istiyorum . Şuradan başlamak istiyorum : Şuanda geldiğimiz nokta çok önemli . Evet 28 ŞUBAT bir post modern bir darbeydi . Bir çok olayın gerçek failleri bulunamadı . İnternete düşen ses kayıtlarından , 12 yıla dahil açıklamalar yapılmaktadır . Fadime Şahinlerin , Müslüm gündüzlerin ve Ali kalkancıların yaşadıkları sahneler 28 ŞUBATTA gizli kaldı çünkü , KÖPRÜNÜN ALTINDAN ÇOOK SULAR GEÇTİ . KADROLU BİR ÇOK BAYAN ÖĞRETMEN İSTİFA ETTİ . BİR ÇOKLARI BAŞ ÖRTÜSÜNÜ AÇTI . İKNA ODALARI HAFIZALARA KAZINDI . BİRÇOKLARIDA TARZ DEĞİŞTİRDİ .

    Sevgili okurlar , refah yol hükümeti istifa ettik den sonra malumunuz baş örtüsü engeli getirildi . Çünkü bendeniz mezun olduğumda baş örtüsü yasağı yeni gelmişti . Tabi her zaman söylediğimi tekrarlıyorum her çağda yasaklar vardı ve var olacaktır . Önemli olan , pes etmeden çalışmalarımıza devam etmektir . Hatırlıyorum bir çok arkadaşım üniversiteyi oruç tutarak okudular . Çünkü babalarının onlara gönderdiği harçlık sadece akşam yemeğine yetiyordu . Kahvaltı etmeden gidip okulda bayılan arkadaşlarımı hiç  unutmadım . O okullar çok zor şartlarda bitirildi . Sonunda insanlar tercih yapmak zorunda bırakıldılar . Çoğu ağlayarak başörtüsünü açtı . Çoğu da , açmayarak marketlerde kasiyer , Mağazalarda tezgahtar oldular . Yıllar her şeye rağmen geçmeye devam etti .

      KÖPRÜNÜN ALTINDAN ÇOOK SULAR GEÇTİ . KARTEL MEDİA DİYE ADLANDIRILAN BİR GRUP KUVVET FADİME ŞAHİNLERİ SAHNEYE ÇIKARDI . YİNE AYNI KUVVET , İSLAMDA BAŞ ÖRTÜSÜ YOKTUR DİYEN BAZI CESURLARI İŞ BAŞINA GETİRDİ . Öyle ki ; bilgi sahibi olmayan avam tabakanın iyice kafası karışmıştı . Daha doğrusu karıştırılmıştı . Yani bu başarılmıştı . Daha sonra ikna odalarını yapanlar , 90 derece dönüş yapacaklardı . Televole kültürü insanları çepeçevre sarıvermişti . Ahlâki yozlaşma aldı başını gitti . Ekranlarda İTİRAF EDİYORUM . PROGRAMLARI BÜYÜK REYTİNG YAPTI . Bir anne kızının hamile olduğunu banyoda öğreniyordu . Uyuşturucu pençesine düşenler ekranlarda boy gösteriyordu . Okullardaki şiddet olayları git gide tırmanıştaydı . Bu süreç içerisinde muhafazakâr kesimde büyük değişiklikler oldu .  Tesettür defilelerinden tutun da bazı baş örtülü bayanların ön sıralarda alkış tuttuğu şov programlarından çıkın . Hatta , güya baş örtüsü takmış bazı kızlar popstarların konserlerinde bayılıncaya kadar eğleniyordu . PANTOLON SALGINI DİYE ADLANDIRDIĞIM BİR SÜREÇLE , TESSETTÜR MAKASLA KIRPILIVERDİ ÇÜNKÜ BOL UZUN KIYAFETLERİN YERİNİ , GERÇEK TESETTÜR İLE ASLA BAĞDAŞMAYAN , DAR KIYAFETİN ALTINDA KOT PANTOLON , ÜZERİNDE ÇOK KÜÇÜK BİR BAŞÖRTÜSÜ YERİNİ ALDI . Sevgili okurlar şöyle desem sanırım daha doğru olacak . Ahlâki yozlaşma bence muhafazakâr kesimi de etkilemişti . İsmini vermek istemiyorum çünkü çok üzülüyorum . inanca hizmet ediyorum diyen bir kanal , baş örtüsünü açmayıp kitap yazarak mücadelesini anlatmak isteyen bir kişiye kapısını kapatabiliyordu . PROF. ALİ RIZA DEMİRCAN Hocam aynen şöyle diyordu bir programda ; Kanalarında bana kota koyanlara ben para ödeyeyim de bilgilerimizi insanlara duyurularım . Sayın hocam , siz gönüllere taht kurdunuz sizler iyi ki varsınız bilinçli Müslümanlar sizden daima istifade edeceklerdir buna hiç şüpheniz olmasın . İnançlı kesime mesajım şudur : Yaptığınız hatalara devam ettiğiniz sürece ,  içinde bulunduğunuz proplemler artarak devam edecektir . Değerli okurlar bu hamur çok su götürür daha söyleyeceklerimiz henüz bitmemişti hepinizi saygıyla selamlıyorum ….

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Zarife Köksal Taşova Arşivi
SON YAZILAR