KÖPRÜ TEŞEKKÜRÜ

KÖPRÜ TEŞEKKÜRÜ
Muhtar Şen’den Başkan Kul’a “köprü” teşekkürü

Terme Belediyesi tarafından İlçenin Akçaykaracalı mahallesinde inşaatına başlanan yeni köprü bölgede yaşayan vatandaşlarda memnuniyet yarattı. Mahalle Muhtarı Musa Şen, “40 yıllık hayalimiz gerçekleşiyor. Terme Belediyemiz önemli bir sorunumuzu çözüme kavuşturuyor. Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Terme Belediyesi, ilçenin Akçaykaracalı ve Bazlamaç mahallelerini birbirine bağlayacak modern ve güvenli bir köprünün inşaat çalışmalarına devam ediyor. 3 ay içerisinde bitirilmesi planlanan köprünün faaliyete girmesi ile birlikte bölge öğrencilerinin okul yolunda yaşadığı sıkıntıların da önü alınmış olacak.

‘ÖNEMLİ SORUNUMUZ ÇÖZÜLÜYOR’

Eski köprünün 2004 yılında meydana gelen sel felaketinde yıkıldığını dile getiren mahalle muhtarı Musa Şen “2004 yılında mevcut köprümüz yaşanan sel olayından sonra yıkıldı ve yerine yenisi yapılmadı. Eski köprüyü kullanmak bizi tedirgin ediyordu. Kış aylarında yükselen su seviyelerinde yaya geçişlerinde tedirginlik yaşanıyordu. Çok şükür Terme Belediyemiz önemli bir sorunumuzu çözüme kavuşturuyor. Yeni köprü ile bölge ulaşımının güvenliği sağlanacak. Mahallemizde hayata geçirilen yatırımdan dolayı Terme Belediye Başkanımız Sayın Şenol Kul’a çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

‘KUL: HAYIRLI OLSUN’

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, köprü çalışmasının tamamlanmasının ardından Akçaykaracalı ve bölge halkının ulaşım konusunda rahatlayacağını belirterek “Bizler bu göreve, millete hizmet etmek için geldik. Amacımız ilçemiz sınırlarındaki her noktaya hizmetin en iyisini götürmektir. Halkın taleplerinin öncelikli olduğu çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Ekiplerimiz halkın güvenliğini sağlayacak bu tür çalışmaları vatandaşın kullanıma en kısa sürede sunmayı hedeflemektedir. Köprü hizmetimiz Akçaykaracalı ve bölge halkına hayırlı olsun" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.