KÖPRÜ İNŞAATINI İNCELEDİ

KÖPRÜ İNŞAATINI İNCELEDİ
Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, ilçenin Gölyazı Mahallesi'nde yapımı devam eden köprü çalışmalarını yerinde inceledi, yetkililerden bilgi aldı.

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, belediye meclis üyeleri İsa Baş ve Mehmet Devranlı ile birlikte ilçenin Gölyazı mahallesinde DSİ tarafından yapımı devam eden köprü çalışmalarını yerinde inceledi, yetkililerden bilgi aldı.

SU BASKINLARI ÖNLENECEK
Gölyazı Mahallesi'nde DSİ tarafından yapılacak kanal genişletme çalışmalarından önce köprülerin yenilendiğini ve büyütüldüğünü belirten Başkan Kul “Son yıllarda küresel ısınma ve iklim değişikliğine bağlı olarak yaşanan zamansız ve aşırı yağışlar, dünya genelinde sel baskınlarına yol açarken, ilçemizin birçok mahallesinde maddi kayıplara yol açmaktadır. Son olarak ilçemizde 28 mayıs tarihinde gerçekleşen aşırı yağışlarda Gölyazı mahallemizin genelinde tarım alanları zarar gördü ve bazı evleri su bastı. Çalışmalar tamamlandığında bölgenin kanayan yaralarından birisi olan su baskınları tarih olacak.” Dedi.

KUL’DAN TEŞEKKÜR
Terme’de DSİ tarafından çok önemli yatırımların gerçekleştirildiğine dikkati çeken Kul " DSİ tarafından gerçekleştirilen çalışmalar ile Gölyazı mahallesinde devam eden 4 adet köprü çalışması bulunmaktadır. İlçemizin Kocaman, Evci, Bağsaray, Hüseyinmescit, Uzungazi, Altunlu , Dibekli mahalleleri ve Terme çayında kanal açma, köprü, taş tahkimat ve fore kazık çalışmaları yapıldı. İlçemizde tamamlanan ve devam eden çalışmalardan dolayı DSİ 7. Bölge Müdürü Ahmet Kanık ve emeği geçen tüm DSİ çalışanlarına ilçe halkımız adına teşekkür ediyoruz.” Şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.