Konya Ortodonti Tedavi Merkezi

Konya Ortodonti Tedavi Merkezi
Yamuk ve çarpık dişler hem estetik olarak hem de işlevsellik açısından mutlaka tedavi edilmelidir.

 

Yamuk ve çarpık dişler hem estetik olarak hem de işlevsellik açısından mutlaka tedavi edilmelidir. Özellikle erken yaşlarda yapılmasının uygun olduğu ortodonti tedavilerinin her yaş grubu için bir tedavi yöntemi olduğu bilinmektedir.

Yamuk, eğri ve çarpık dişler öncelikli olarak kozmetik bir sorundur. Bununla birlikte konuşma ve çiğneme fonksiyonlarının verimli ve sağlıklı olabilmesi adına önemlidir. Eğer çarpık ve yamuk bir diş yapısına sahipseniz, bunun ortodonti alanında tedavi edilmesi gerekmektedir.

Dentova Akademi merkezi Konya Ortodonti alanında çalışan bir kliniktir. Her tür ağız ve diş tedavi yöntemleri ile birlikte diş teli uygulamaları da yapılmaktadır. Bu alanda görev alan uzman hekimler aracılığı ile çarpık ve yamuk dişleriniz için sağlıklı ve kalıcı bir tedavi süreci seçebilirsiniz. Ortodontist adı verilen uzman diş hekimleri tarafından yürütülen bu süreç için Dentova Akademi ile iletişime geçebilirsiniz. Ve gerekli olan tüm tedavi süreci ve fiyatlandırmaları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Konya Ortodonti Fiyatları

Ortodonti tedavileri ortodontist uzmanlar tarafından yapılmaktadır. Her yaş aralığında yapılabilen bu tedavi için Dentova Akademi ile iletişime geçebilirsiniz. Dentova Akademi bünyesinde görev alan ortodonti uzmanları ile bir randevu oluşturabilirsiniz. Yapılacak olan ilk muayenenin ardından tedavi maliyetlerinizin ve tedavi sürecinizin ne kadar olduğu konusunda net bilgilere ulaşabilirsiniz.

Konya ortodonti tedavilerinde fiyatlandırmalar hastanın genel durumuna göre yapılmaktadır. Diş yapısında var olan yamukluk ve çarpıklığın ne oranda olduğu, ne kadar bir süre tedavinin devam etmesi gerektiği ve elbette tüm tedavi süresince doğru ve gerektiği şekilde tel bakımlarının yapılıp yapılmadı tüm tedavi maliyetlerini etkileyen önemli detaylardır.

Dentova Akademi ile iletişime geçebilir ve en iyi ortodontistlerle yapacağınız ilk muayenelerin ardından tedavi maliyetinizi öğrenebilirsiniz. En başarılı tedavi süreçlerini en uygun fiyatlara mal edebilirsiniz.

Ortodonti Tedavi Süreçleri

Ortodonti tedavileri uzun süreli tedavilerdir. Diğer birçok dental tedaviye oranla uzun zaman almaktadır. Bu süreç uygulanan tedavinin çeşitliliğine göre ortaya çıkmaktadır. Ve elbette uygulanacak olan en doğru tedavi yöntemi hekiminizin kararına bağlıdır. Ancak ortalama olarak bu sürecin 12 ila 18 ay arasında sürdüğü bilinmektedir.

 

Detaylı Bilgi Almak İçin: https://dentovaakademi.com/konya-yamuk-ve-carpik-dis-tedavisi-konya-ortodonti/

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.