Konuşana değil yapana bakın

Konuşana değil yapana bakın
Seçim çalışmalarına Çarşamba’da devam eden AK Parti Samsun Milletvekili Kamuran Özden, sabah ilçedeki sebze ve meyve halini ziyaret ederek esnaflarla sohbet etti.

Çarşamba’ya yapılan yatırımları anlatan Özden, yatırımların devam etmesi için istikrarın etmesi gerektiğini söyleyerk,’ Muhalefet partilerinin sadece konuşuyor. Biz yapıyoruz. Yapmaya da devam edeceğiz. Söylediğimiz her şeyi yaptık’ dedi.

Çarşamba’da ki seçim çalışmalarına sebze ve meyve halini ziyaret edip esnaflarla sohbet ederek başlayan AK Parti Samsun Milletvekili adayı Kamuran Özden, ülkenin gelişmesi için istikrarın devam etmesi gerektiğini dile getirdi. Özden, ilçede yeni yapılacak olan devlet hastanesinin yatak sayısının 250’e çıkarıldığını ve ihalesinin önümüzde ay yapılacağını söyleyerek, ‘Üniversite öğrencilerimiz için  500 kişilik yurt yapılacak.  Spor salonunu kısa bir sürede bitirilecek’ dedi.

Ayrıca Çarşamba ovasını çok verimli olduğunu belirten Kamuran Özden, yetiştirilen ürünlerin sanayi ile buluşması gerektiğini bunun içinde Tarımsal OSB’nin yapılması için çalıştıklarını söyledi. Özden konuşmasını şöyle sürdürdü:

Çarşamba – Ayvacık ayrımı- Salıpazarı yolunun5 kilometresi sathi olarak yapıldı. 2016 yılında bu yol tamamlanacak.  Çarşamba havalimanı son 13 yılda yapılan yatırımlarla birlikte artık daha fazla yolcuya hizmet vermeye başladı. Bu artış Samsun’un da Çarşamba’nın da ekonomisine katkı sağlıyor. 2002 yılında Çarşamba havalimanına 2 bin 384 uçak iniş-kalkış yaparken  175 bin yolcu taşıdı. 2014 yılında  ise 14 bin 430 uçak iniş kalkış yaptı ve 1.5 milyonda fazla yolcu  taşıdı. Çarşamba ovasında yaklaşık 830 bin dekarlık zirai arazinin 394 bin dekarlık kısmının sulanması için drenaj çalışmalarını tamamladık. Kalan kısmının ise çalışmaları devam ediyor. Kısa bir zaman sonra bitecek. Biz diğerleri gibi konuşmuyoruz yapıyoruz’ dedi. Kamuran Özden daha sonda vatandaşları ve esnafı ziyaret etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.