KONTROPERA İLE BİR İLK GERÇEKLEŞECEK

KONTROPERA İLE BİR İLK GERÇEKLEŞECEK
Samsun Devlet Opera ve Balesi’nin Aralık ayındaki ilk tematik konseri “Kontropera” 4 Aralık 2019 Çarşamba akşamı Zehra Yıldız Salonu’nda gerçekleşiyor. Kontrbas, piyano ve şan partilerinin ilk defa bir arada olduğu konserde, birbirinden farklı müzik türleri SAMDOB sanatçıları tarafından seslendirilecek.

Samsun Devlet Opera ve Balesi Sanatçılarından Soprano Elif Demir, Soprano Ecem Topçu, Kontrbas Sanatçısı Almas Baigoshin ve Piyanist Melek Gocayeva’nın gerçekleştireceği “Kontropera” tematik konseri, 4 Aralık 2019 Çarşamba günü saat 20.00’da Zehra Yıldız Salonu’nda dinleyenleri ile buluşuyor.

mg-0094.JPG

Farklı müzik türlerinin seslendirileceği konserde; arya, türkü ve kontrbas için solo eserlerden seçilen parçalar ilk defa bir araya gelecek. Bir saat süren konserde A. Misek’in “Sonata No.2”, F. Proto’nun “Carmen Fantasy” eserleri, W. A. Mozart’ın “Figaro’nun Düğünü” operasından “E Susanna non vien” aryası ve “Sull’aria” düeti , W. Bellini’nin “I Capuleti e i Montecchi” operasından “Eccomi…Oh! Quante volte” aryası, Azerbaycan Halk Mahnısı “Laçin”, C. Cahangirov’un “Aygız” türküsü, düzenlemesi Onur Altıparmak’a ait “Çalın davulları” ve düzenlemesi Melek Gocayeva’ya ait “Sarı Gelin” türküsü sanatçılar tarafından seslendirilecek. 4 Aralık 2019 Çarşamba günü saat 20.00’da Zehra Yıldız Salonu’nda gerçekleştirilecek “Kontropera” konserinin biletleri, Samsun Devlet Opera ve Balesi gişeleri ve www.biletinial.com internet adresinden temin edilebilir. SAMDOB gişe hafta içi 10.00-18.00 saatleri arası ve cumartesi günleri temsil başlama saatine kadar açıktır. 

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.