KONE’NİN YENİ TAKIMI BELLİ OLUYOR..

KONE’NİN YENİ TAKIMI BELLİ OLUYOR..
Samsunspor’da gösterdiği performans ve attığı goller ile tüm dikkatleri üstüne çeken 94 doğumlu Famoussa Kone Ptt 1.lig takımlarının gözdesi oldu.

 

BURUK ONU İSTİYOR  
Kırmızı beyazlılar'da attığı goller ve performansıyla Sporotot Süper lig ve Ptt 1.lig'de mücadele eden bir çok takımın dikkatini çeken genç yıldız Kone adım adım İzmir yolcusu oluyor. Geçtiğimiz hafta İzmir ekibi Göztepe’nin Teknik direktör görevine getirilen Okan Buruk’un geçen sezon Kırmızı beyazlı forma ile attığı gollerle tüm dikkatleri üzerine çeken genç yıldız Kone’yi Göztepe’ye kazandırmak istiyor. Buruk'un göreve gelir gelmez bu oyuncunun mutlak sürette kadroya katılmasını istediği belirtildi. 


GÖZ GÖZ MENAJERİ İLE GÖRÜŞMEDE 
Samsunspor ile attığı goller ve üst düzey performansı sonrası tüm takımların gözdesi olan Kone'nin İzmir ekibine yakın olduğu söylentileri gündeme bomba gibi düştü. Golcü oyuncunun menajeri ile görüşmeleri devam ettiren Sarı kırmızılı Kulübün Yetkilileri önümüzdeki günlerde bu transferi bitirmesi ve Okan Buruk’un ısrarla kadroda görmek istediği bu oyuncuyu Göztepeye bağlayan sözleşmeyi imza attırılması bekleniyor.

29 MAÇTA 11 GOL ATTI 
2015-2015 sezonunda Fransız ikinci ligi ekiplerinden Bastia'dan kiralık olarak Kırmızı beyazlılar'da forma giyen Kone, Samsunspor forması ile çıktığı 29 maçta fileleri 11 kez havalandırarak takımına önemli katkı sağlamıştı. Genç yıldız'ın bu performansı sezon içersinde Türkiye'de ki bir çok takımın ve Teknik direktörlerin ilgisini çekmişti. Hatırlıyacağınız üzere Alilevi sorunları nedeniyle bir hayli zorlu dönemler geçirmiş ancak Samsunspor Başkanı Erkut Tutu konuya el atarak sorunları çözmüştü. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.