Komünist başkan Samsun'da

Komünist başkan Samsun'da
Samsun Devrimci 78’liler Derneği’nin dayanışma kahvaltısına, Tunceli Ovacık Belediye’sinin TKP’li Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu katıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi Samsun İl Başkanı Av.Tufan Akcagöz, Samsun Devrimci 78’liler Derneği’nin düzenlemiş olduğu dayanışma kahvaltısına katıldı. Samsun 78’liler Derneği’nin, kuruluşundan bu yana yaptığı çalışmalarla göz doldurduğunu ifade eden Akcagöz, “Öncelikle, bizi bir araya getiren ve böyle güzel bir kahvaltıda bir arada bulunmamızı sağlayan dernek başkanımız Cengiz Akşan’a ve dernek yöneticilerine sonsuz teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız. Görüyorum ve biliyorum ki, bu derneğin üyeleri bedel ödemiş insanlar. Biliyorum ki, bu memleketin toprağına karşı sorumluluk sahibi olan ve yeri geldiğinde canını bile hiçe sayarak inisiyatif almış insanlar. Bu nedenle, sayı hiç önemli değil, çünkü devrimci için nicelik değil nitelik önemlidir. İnanmış bir devrimci, bin gericiye bedeldir. Zorluklar içinde bu günlere geldiğinizi söylemenize gerek yok. Herşey ortada. 12 Eylül öncesi ve sonrasında, hep hedefte oldunuz ama her türlü baskıya göğüs gererek mücadele etmeye devam ettiniz. Sizleri kutluyorum.” dedi.

Samsun Devrimci 78’liler Derneği’nin dayanışma kahvaltısına, Tunceli Ovacık Belediye’sinin TKP’li Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu da katıldı. 

Emin İnan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum