KOMİSYON TOPLANTISINDA OY BİRLİĞİ

KOMİSYON TOPLANTISINDA OY BİRLİĞİ
İlkadım Belediyesi Meclisi Temmuz ayı komisyon toplantısı Yeni Hizmet Binasında Başkanvekili Hayri Atmaca başkanlığına gerçekleşti. Komisyonda 3 ana gündem maddesi ve 2 ek gündem maddesi görüşüldü.

Gündemin ilk maddesi olarak belediyenin işletmeciliğini yaptığı, Ihlamur Cafe, Acem Tekkesi, Hanımlar Lokali, Gazi Park ve otoparklarında uygulanmakta olan ücretler üzerinden belediye başkanı, yardımcıları ve meclis üyeleri için yüzde 50, gazi ve şehit yakınları için yüzde 50, belediye birim müdürleri için yüzde 25, belediye çalışanları için ise yüzde 15 indirim yapılması kararı oy birliği ile tekrar incelenmesi için dairesine iade edilmişti.

meclis-komisyon-2.JPG

Ek gündem maddesi olarak meclise getirilen ilk maddede ise, “İlkadım sınırları içerisinde yaşayan vatandaşların daha sağlıklı ve ferah yaşamalarını temin etmek için Samsun Büyükşehir Belediyesinin yetersiz kaldığı alanlarda, vatandaşların mağdur olmaması için açık ortam ilaçlamalarının yapılması düşünmektedir” denildi.

meclis-komisyon-4.JPG

Özel mülklerin kapalı alanlarda yapılacak sivrisinek, karasinek, haşere gibi böceklerde fiyat listesi belirlendi. Buna göre 100 metrekare için 20 lira fiyat belirlenirken, her yüz metre karede 20 lira fiyat artışı uygun görüldü. 65 yaş üstü, cami, mescit, toplum yararına çalışan dernekler ve vakıflar için ücretsiz yapılması belirtildi. 

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum