Köktaş'tan teşekkür ziyareti

Köktaş'tan teşekkür ziyareti
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, teşekkür ziyaretleri kapsamında Yeşilyurt Demir Çelik Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Yeşilyurt ve çalışanları ile biraraya geldi.

1 Kasım'da yapılan genel seçimlerinin ardından teşekkür ziyaretlerini sürdüren AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Tekkeköy ilçesinde faaliyet gösteren Yeşilyurt Demir Çelik'i ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Yeşilyurt ve çalışanları ile biraraya geldi.

1 Kasım seçim çalışmaları öncesinde gerçekleştirdikleri işyeri ziyaretlerinde Yeşilyurt Demir Çelik'i de ziyaret ederek çalışanlarının kendilerine gösterdikleri destekten güç ve kuvvet aldıklarını belirten Milletvekili Köktaş, "Çalışan kardeşlerimizden aldığımız bu güç ve kuvvet sayesinde 1 kasım seçim çalışmalarımızı büyük bir başarı ile tamamladık. İşyeri yetkililerinden ve işçi kardeşlerimizden Allah razı olsun. Bir kez daha gösterdikleri büyük destekten ötürü onlara teşekkür ediyorum." dedi.

Gerçekleştirilen ziyaret hakkında bilgi veren Milletvekili Köktaş, "Yeşilyurt Demir Çelik Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Yeşilyurt ile Türkiye'nin ekonomisi ve yereldeki sanayileşme, sanayi ve istihdam alanları üzerine görüş alışverişinde bulunduk. En kısa zamanda şehrimizin Sanayi ve Ticaret Odası, Borsası, belediyeleri ile bakanımız, genel başkan yardımcımız ve milletvekili arkadaşlarımızla birlikte biraraya gelerek şehrimizin sanayisine yönelik çalışmalar yapılması gerektiğini, istihdam ve üretim artırıcı yatırımların yapılması ve Samsunumuzun ihracatı noktasında Türkiye'de üst sıralara çıkarılması için gayretli çalışmaların yapılması noktasında bilgi alışverişinde bulunduk." dedi.

AK Parti Hükümetleri döneminde Türkiye, Cumhuriyet tarihimizin en büyük ekonomik atılımlarının gerçekleştirdiğini ifade eden Milletvekili Köktaş, "Geçtiğimiz 13 yıllık süreçte, ülkemizde sağlanan güven ve istikrar ortamı, ekonominin hızla büyümesine, refahın tabana yayılmasına, Türkiye’nin istikbalinin daha da umutlu ve aydınlık olmasına zemin hazırladı. İnşallah önümüzdeki süreçte bu kazanımlarının daha da arttırılmasını sağlayarak, ülkemizin uluslararası itibarının daha da yükselmesini sağlayacak ve ekonomik olarak dünyanın en güçlü ülkelerinden biri konumuna yükselteceğiz." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.