Köktaş'tan Tarım Fuarı'na tam not

Köktaş'tan Tarım Fuarı'na tam not
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Tarım Fuarı'nın, tarım kendi Samsun'un daha da büyümesine, entergre sanayi işletmelerinin buraya gelerek şehre katma değer sağlamasına sebep olacağını söyledi.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde 2'ncisi düzenlenen Gıda, İçecek Ürünleri, Gıda İşleme Teknolojileri, Paketleme ve Lojistiği Fuarı'nı ziyaret etti.

YETKİLİLERDEN BİLGİ ALDI
TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde bu yıl 2'ncisi düzenlenen, Samsun Gıda 2017, İçecek Ürünleri, Gıda işletme Teknolojileri Paketleme ve Lojistik Fuarı'nı ziyaret eden AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, fuara katılan firmaların stantlarını tek tek gezerek yetkililerinden çalışmaları ve ürünleri hakkında bilgiler aldı. 
Fuara aileleri ile gelen vatandaşlarla da bol bol sohbet eden Köktaş, firmaların ikramlarını tatma imkanı da buldu.

Yetkililerden aldığı bilgiye göre yoğun bir katılım gören fuarın, şehrin hem ekonomisine hemde tanıtımına büyük katkı sağladığını dile getiren Köktaş, şunları söyledi:

FUAR İLERİ BİR NOKTAYA GELDİ
"Ulusal ve uluslararası standartlara, ilgili yasalara Kalite Yönetim Sistemi şartlarına bağlı olarak, bilimsel, teknolojik ve ekolojik kurallar çerçevesinde hizmet veren TÜYAP'ın şehrin dinamikleri ile birlikte gerçekleştirdiği fuarların artık ileri bir noktaya geldiğini görmekteyiz. Bu mekanlar buraya az bile geliyor. İlerleyen zaman içinde buraya yeni holler eklenmesi planlanıyor. 
Bugün Gıda Fuarı'nda da görüyoruz ki diğer fuarlarda olduğu gibi yoğun bir katılım var. Eksiklikler olabilir bunu da buradan aldığımız tecrübe ile bir daha ki fuara çok daha güçlü ve ses getirecek şekilde geliştirileceğine inanıyorum. 
Bu da tarım kenti Samsun'un daha da büyümesine, entergre sanayi işletmelerinin buraya gelerek şehre katma değer sağlamasına sebep olacaktır."

Umut İnci

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.