KÖKTAŞ'TAN SAMSUNSPOR'A 100 BİN TL

KÖKTAŞ'TAN SAMSUNSPOR'A 100 BİN TL
AK Parti Milletvekili Adayı Fuak Köktaş dün Nuri Asan Tesisleri'nde Başkan Erkurt Tutu ve Yönetimi ile bir araya gelerek, "Ben kendi adıma Fuat Köktaş adına bu yükte önemli bir katkı sağlayacağım.

Herkesin Başkan Tutu'ya arayıp destek vermesini diliyorum. Ben kendi adıma 100 BİN TL ile bu kampanyayı başlatıyorum" dedi.

"BAŞARI BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE GELİŞTİ"
Samsunspor Başkanı Erkurt Tutu ise şu şekilde konuştu: "Başarının sırrı birlik ve beraberlikten  geçtiğini ve özellikle Samsunspor'da başarının sırrını bu olduğunu her fırsatta söyledik. 2010-2011 yılında Allah bize nasip etti ve bu takımı şampiyon yaptık. Şampiyonluk bu birlik ve beraberliği sayesinde gerçekleşti. Ama ondan önce o gün ki şartlarda bizim bu işi başarmamızda bizden önceki dönemde bu kulübe başkanlık yapmış Fuat Başkanımızın yaptığı adımlar ve aldığı kararlar belkide o gün bizim bu takımı Süper Lig'e çıkarmamıza  katkı sağladı. Biz onun izinden yürüdük, onun koyduğu düzeni devam ettirdik ve başarıya yakaladık.Daha sonra Samsunspor sıkıntılı bir süreç yaşadı. O süreçlerin hepsinde Fuat başkan dışarda olmamıza rağmen gördüğümüz kadarıyla hep Samsunspor'un yanında oldu. Bizim göreve gelme aşamamızdan itibaren  Samsunspor'un yanında olduğunu birkez daha gösterdi. Biz onunla çok iyi anlaştığımıza inanıyorum ve bizi çok iyi anlıyor. Buraya gelmesi bizi son derece mutlu etti. Bugünlerde en büyük desteğimiz bir arada olmamız. Başkan Fuat Bey'e buraya geldiğinde, bize katkıda bulunduğundan ve Samsun'a katkıda bulunacağından dolayı teşekkür ediyorum." 

"FUTBOLCU KARDEŞLERİMİZİN ALIN TERLERİNİ KARŞILAMAMIZ LAZIM"
AK Parti Milletvekili Adayı Fuak Köktaş ise şu şekilde konuştu: "Samsunspor bütün siyasi yapılar ve etnik grupların üzerinde bir üst kimliktir. Böyle düşündüğümüzden dolayı hangi yönetim olursa olsun, Samsunspor'un yanında olmaya gayret ettik. Bir Samsunspor sevdalısıyım.Bugün de burada olma nedenlerimden başlıca sebebi budur. Moral ve motivasyon amacıyla Samsunspor'u ziyaret edelim dedik. Samsunspor 2003 yılından itibaren özellikle benimde yönetimimin yer aldığı dönemlerden itibaren  çok sıkıntılı süreçleri yaşadı. Bu durumu herkes üzüldü ve hep beraber sevindiğimiz günler oldu. Özellikle çok zorlu bir süreçte Erkurt Tutu Başkan ve yönetici arkadaşlar sezon yarısında kulübün sıkıntılarına göğüs gerdikleri için herbirine teşekkür ediyorum. Samsunspor'u uçurumdan kurtardılar. Futbolcu kardeşlerimizin alınterleri mutlaka karşılamamız lazım. Samsunspor taraftarlarımıza, iş adamlarımıza ve Samsun'da yaşayan herkesin bu yükü kaldırmaya davet ediyorum. Samsunspor'un önemli bir kaynağa ihtiyacı var. Bunları mutlaka ödememiz gerektiğini düşünüyorum.Ben kendi adıma Fuat Köktaş adına bu yükte önemli bir katkı sağlayacağım. Herkesin Başkan Tutu'ya arayıp destek vermesini diliyorum. Ben 100 BİN TL ile bu kampanyayı başlatıyorum. Bu şekilde Samsunlu iş adamlarımıza çağrıda bulunuyorum. Şehir olarak gereğini yapmamız gerekiyor." Serkan KAYA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.