Köktaş'tan muhtarlar derneği'ne ziyaret

Köktaş'tan muhtarlar derneği'ne ziyaret
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, 1 Kasım seçimi sonrası gerçekleştirdiği teşekkür ziyaretleri kapsamında Canik Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Genç'i ziyaret etti.

Milletvekili Köktaş'ın gerçekleştirdiği ziyarette Canik İlçe Başkanı Ercan Eler, AK Parti Samsun İl Yönetim Kurulu Üyesi Ufuk Karaca, İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Korucu, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Serkan Asma ve bazı ilçe yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

1 Kasım seçiminin bir kez daha ülkemiz ve şehrimiz için "hayırlı olsun" dileklerini ileten Başkan Genç, seçim öncesi yaptığı ziyaretin ardından seçim sonrası da kendilerini ziyaret ederek onurlandıran Milletvekili Köktaş'a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. 

1 Kasım seçiminde vermiş oldukları destek, duymuş oldukları güvenden ötürü Başkan Genç'e, yönetim kurulu ve üyelerine teşekkür eden AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş ise ziyarette yaptığı konuşmada; "Seçim öncesinde sizleri ziyaret etmiş, seçiminin önemine değinerek sizlerden 1 Kasım da destek istemiştik. Allah sizlerden razı olsun beklentilerimizin de üstünde büyük destek göstererek bizleri güçlü bir şekilde Ankara'ya gönderdiniz. 
1 Kasım da mesele sadece AK Parti kadrolarının iktidara gelmesi meselesi değildi. Mesele ülkemizin geleceğine karar vermesi meselesiydi. Bu mesele ülkenin asıl sahiplerinin tekrar ülkesine, devletine sahip çıkma meselesiydi. 
Bunu milletimiz 7 haziran dan sonra ki çalkantılı süreçte 'Hayır' denilen, 'salladık' denilen, 'Blok' denilen bu dönemleri çok iyi gördü. Koalisyonların bu ülkenin hayrına olmadığına karar verdi ve tekrar yetkiyi AK Parti'ye, "tek başına, iş başına" diyerek verdi. Rabbim bir kez daha  milletimizden razı olsun." dedi.

1 Kasım seçimlerinin asıl galibinin hiç ama hiç şüphesiz Türkiye’dir, aziz milletimizdir diyen Milletvekili Köktaş, "Bu seçim ile Türkiye’de yeni bir atılım döneminin önü sonuna kadar açılmıştır. Bu çerçevede, 64. Hükûmet de, önceki AK Parti Hükûmetleri gibi ülkemizin kritik bir döneminde tarihi bir sorumluluk üstlenmektedir. Geçmişteki hükûmetlerimizden aldığımız güç ve tecrübe ile, ülkemizi, şehrimizi belirlemiş olduğumuz hedefler doğrultusunda çok daha parlak bir geleceğe taşıyacağız." diyerek sözlerine son verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.