KÖKTAŞ'TAN KUTLAMA ZİYARETLERİ

KÖKTAŞ'TAN KUTLAMA ZİYARETLERİ
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, İçişleri Bakanlığı görevini devralan Süleyman Soylu'ya ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı görevini devralan Mehmet Müezzinoğlu'na "Hayırlı Olsun" ziyaretinde bulundu

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım'ın, İçişleri Bakanı Efkan Ala'nın istifasıyla birlikte yerine, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu'yu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'na da Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu'nu atamasının ardından bugün ilgili bakanlıklarda devir teslim törenleri gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen devir teslim törenlerine katılan AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, İçişleri Bakanlığı görevini devralan Süleyman Soylu'yu ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı görevini devralan  Mehmet Müezzinoğlu'nu makamlarında ziyaret ederek "Hayırlı Olsun" temennisinde bulundu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'na "Hayırlı Olsun" dileklerini ileterek, yeni görevlerinde başarılar dileyen Milletvekili Köktaş, "Sayın Bakanlarımızı Cenâb-ı Allah bu önemli görevlerinde muvaffak eylesin. Ülkemize, Milletimize hayırlı uğurlu olsun" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.