Köktaş'tan esnafa teşekkür ziyareti

Köktaş'tan esnafa teşekkür ziyareti
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, teşekkür ziyaretlerine İlkadım İlçesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi'nde devam etti.

7 Haziran seçimleri sonrası ilçelerde esnaf ve vatandaşlarla biraraya gelerek gösterdikleri destek için teşekkür eden Milletvekili Köktaş, ziyaretlerde ayrıca varsa bir sorun, talep ve görüş onları da tek tek dinleyerek not aldı. 

Yaptıkları ziyaretlerde özellikle esnaf ve vatandaşların hükümetin kurulup, kurulamayacağı yönündeki sorulara yanıt verdiklerini ifade eden Milletvekili Köktaş, "Bu süreçte 7 Haziran da aziz milletimizin bize vermiş olduğu görevi eksiksiz olarak tamamlamaya uğraşıyoruz. 
AK Parti hala Türkiye'nin lokomotif partisidir. Türkiye'nin yapıştırıcısıdır. Milletimiz bizlere bugüne kadar ne dediyse, hangi ödevi verdiyse bunu yerine getirmenin gayreti içinde olduk.
AK Parti bugün de milletinden aldığı sorumluluğu, aldığı mesajı eksiksiz yerine getirmeye gayret göstermektedir. 
AK Parti, çizgileri olan, önyargılı, ötekileştirici ve olmazsa olmazları olan bir parti değildir. 
Ancak milletimize hizmet edebilecek, 2023, 2053 ve 2071 hedeflerini yakalayabilecek bir koalisyon hükümetin de milletimize ve ülkemize hizmet etme yolundan da asla da geri durmayacaktır." dedi.

Fatih Sultan Mehmet Caddesi'nde gerçekleşen teşekkür ziyaretine AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, İl Başkan Yardımcıları Oğuzhan Serinkaya, İsmail Şen, Salih Çelik, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Ercan Can, Güner Armutlu, İlkadım İlçe Başkan Yardımcısı İsmail Balcı ve İlkadım İlçe Gençlik Kolları Başkanı Oktav Avcılar'da katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.