Köktaş'a sevgi seli

Köktaş'a sevgi seli
AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, Çivril Mahallesi sakinleriyle düzenlenen halk toplantısında biraraya geldi.

7 Haziran seçimlerinin çok önemli olduğunu her gittiği yerde anlatan Milletvekili adayı Köktaş, bu seçimde ilk defa oy kullanacak olan gençlerimize eski ve yeni Türkiye arasındaki farkların çok iyi anlatılması gerektiğini söyledi.

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, seçim çalışmaları kapsamında gittiği İlkadım İlçesi Çivril Mahallesinde büyük bir coşku ile karşılandı.
İlkadım İlçe Başkanlığı tarafından hazırlanan program kapsamında İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok ve partililer ile birlikte Çivril Mahallesi'nde halk toplantısına katılan Milletvekili adayı Fuat Köktaş, kendilerine gösterilen ilgi, alaka ve destek için mahalle sakinlerine teşekkür etti.
7 Haziran seçimlerine doğru hızla ilerlediklerini kaydeden Milletvekili Adayı Köktaş, yeni oy kullanacak olan gençlerin doğru karar verebilmesi için ailelere büyük görev düştüğünü, büyüklerin mutlaka ve mutlaka ülkenin geleceği adına karar verecek olan gençlere eski ve yeni Türkiye arasındaki farkların anlatılması gerektiğini söyledi.

Sağlık'ta, Eğitim'de, Ulaşım da olduğu gibi her alanda gençlerin sanki bu hizmetlerin her zaman var olduğu gibi bir kanıya kapılabileceğini dikkati çeken Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, "Eski ve yeni Türkiye örneklemelerini her gittiğim yerde anlatıyorum. Anlatmaya da devam edeceğim. Çünkü AK Parti iktidarıyla birlikte Türkiye'nin karanlıktan aydınlığa çıktığını gençlerimiz bilmeyebilir. Her zaman bu hizmetlerin yatırımların var olduğunu ve yine böyle devam edeceğini düşünebilir. Bunun için siz büyüklerimize önemli görevler düşüyor. Eski ve Yeni Türkiye'nin yani AK Parti iktidarı ile birlikte ülkemizde gerçekleşen değişimleri onlara anlatın. Anlatın ki ülkemizi eski Türkiye'ye çevirmek isteyenlere 7 haziran da tokat gibi cevap verin. Bakın değerli hemşehrilerimiz 13 yılda yapılan görülmemiş yatırımlarla hastaneler yeniden inşa edildi, nitelikli yatak oranı artırıldı. Koğuş sisteminden konforlu oda sistemine geçildi. Muayene ve ilaç kuyrukları sona erdi. Artık bir telefonla randevu alıyor, ilacını istediğiniz eczaneden alabiliyorsunuz. Uygulamaya koyduğumuz Ücretsiz Ders Kitabı projesiyle Öğrenciler için kitap bulma derdine, veliler için kitap alma çilesine son verdik. Hatırlarsınız her eğitim öğretim başlangıcında bir altta okuyan akrabalarımız, komşularımızın çocuklarının kitaplarını almak zorunda kalırdık. Şimdi kitaplar sıraların üstünde. Çağın ilerisinde bir anlayışla Türkiye’yi ulaştırma ve haberleşme altyapısında dünya standartlarının üstüne taşıdık. Ülke geneline yayılan bölünmüş yol seferberliğinden Samsun da yararlandı. Samsun’a 2002 yılına kadar 120 kilometre bölünmüş yol yapılmışken 2002-2015 yılları yaptığımız bölünmüş yol ile birlikte Samsun’un toplam bölünmüş yol mesafesini 303 kilometreye çıkardık. Bunları sizler biliyorsunuz fakat gençlerimiz koalisyon hükümetleri dönemlerini, o karanlık günleri bilmeyebilir onun için anlatın ki gençlerimiz bir hata yapmasınlar. Bugüne kadar bu yapılan hizmetleri hep birlikte sizlerin desteği ile yaptık, inşallah yine milletin partisi olan AK Parti iktidarı ile bu hizmetler artarak devam edecek ve Yeni Türkiye'yi bugüne kadar olduğu gibi yine milletimizle birlikte, yani sizlerle birlikte inşa edeceğiz." dedi.
Toplantı sonrası vatandaşlarla sohbet eden Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, çocuklara da oyuncak dağıtarak onları mutlu etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.