Köktaş, Yorgunluğunu Piknikte Attı

Köktaş, Yorgunluğunu Piknikte Attı
AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, İlkadım İlçe Başkanlığı tarafından hazırlanan piknikte teşkilat üyeleri ile biraraya geldi.

Çevrede piknik yapan vatandaşlarda biraraya gelerek sohbet eden Milletvekili Adayı Köktaş, çocuklarla top oynadı, onlara oyuncak dağıttı.

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, seçim çalışmalarının yorgunluğunu Batıpark'ta İlkadım İlçe Başkanlığı'nın gerçekleştirdiği piknik programında attı. 

Teşkilat üyelerinin özellikle gençlerin yoğun bir katılım gerçekleştirdiği piknikte yoğun geçen seçim çalışmalarının yorgunluğunu bir nebze olsun atıldığını ifade eden Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, "Aslında bunlar tatlı yorgunluklar, biz halkımızın içinde olduğumuz zaman yorgunluğumuzu unutuyor, moral depoluyoruz. Bu anlamda seçim çalışmalarımız kapsamında yaklaşık bir aydır sahada halkımızla biraraya geliyoruz. Biz sadece seçimden seçime halkımızla, esnafımızla biraraya gelmiyoruz aslında. Her zaman halkımızın arasında olarak derdi ile dertleniyor, üzüntüsü ile üzülüyor, sevinci ile seviniyoruz, sorunlarına çözüm üretiyoruz. Bugünde gerçekleştirdiğimiz piknik etkinliğimizde aslında yine halkımızla biraraya geldik. Çevremizde çok sayıda aile çocukları ile birlikte piknik yapıyorlar. Onlarında sofralarına misafir olduk, sohbet ettik, onların verdiği enerji ile güç depoladık. Sıcak kanlı misafirperverliklerinden ötürü hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum." dedi.


Milletin içinden çıkmış olan Türkiye'nin partisi AK Parti, ülkemizi yeni ufuklara, yeni hedeflere taşımak adına yoluna emin adımlarla devam etmektedir.
Halkımız emeklerimizin karşılığını inşallah 7 haziran da bir kez daha verecek ve ilimizden en yüksek oyu alarak hedeflerimize doğru yürüdüğümüz bu kutlu yolda en güçlü sesi verecektir" diye konuştu.

Piknik yapan aileler ile bol bol sohbet eden, çocuklarla top oynayan ve onlara oyuncak dağıtan Milletvekili adayı Köktaş ayrıca, milletin oyuyla seçilen ilk Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 18 Mayıs Pazartesi (Yarın) saat 15:00'te Samsun Cumhuriyet Meydanında Toplu Açılış Törenine katılacağını belirterek, Tüm Samsunluları bu büyük heyecan ve coşkuya davet etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.