Köktaş ve Karaaslan Samsun TSO’da

Köktaş ve Karaaslan Samsun TSO’da
Samsun AK Parti Milletvekilleri Fuat Köktaş ve Çiğdem Karaaslan Samsun Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Ziyarette, toplumun tüm kesimiyleortak akıl anlayışıyla hareket edilerek Samsun’da birliktelik vurgusuna işaret edildi.

Haziran ayında gerçekleştirilen seçimlerde AK Parti’den Samsun Milletvekili seçilen Fuat Köktaş ve Çiğdem Karaaslan, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Köktaş ve Karaaslan’ı ziyaretinde Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Samsun Ticaret Borsası Başkanı Sinan Çakır, Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Kemal Şahin ve Yönetim Kurulu üyeleri Ercan Albayrak ile Oğuzhan Serinkaya karşıladı. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Samsun’da ‘birliktelik’ vurgusuna işaret edildi. 

Köktaş: “Samsun için omuz omuza yürüyeceğiz”

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etmekten duyduğu memnuniyeti belirten Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, “Yıllardır bu müessesede görev yapan biri olarak inşallah bundan sonra yerel sorunları Ankara’da çözme noktasında milletvekili arkadaşlarımızla birlikte seferber olacağız. Başlamış ve başlayacak olan projelerin sonuçlandırılması adına gayret içinde olacağız. Her zaman bu yolculukta omuz omuza yürüdük. Bundan sonra da aynı anlayış ve hizmet arzusuyla yolumuza devam edeceğiz. Samsunumuz sanayi ve ticaret noktasında bir aşama kaydetti. Ama yeterli değil. İhracatımız Türkiye ortalamasının altında gözüküyor. İhracatı artıracak yolları inşallah birlikte bulacağız. Ayrıca, yeni organize sanayilerin altyapılarını birlikte kurmanın gayretinde olacağız. Çarşamba Şeker Fabrikası’ndan ayrılan arazinin şu an itibariyle imar planlarını hallettik. Geçen hafta itibariyle de Sayın Bakanımız ile birlikte Maliye Bakanlığımıza tahsisini gerçekleştirilmek üzere müracaatını da yaptık. Tarım İhtisas Organize Sanayi’nin ikincisi Çarşamba kurulması için gereken adımları atmış bulunuyoruz. İnşallah bundan sonraki süreçte de aynı heyecan, bilgi ve birikimlerimizle şehrimize, insanlarımıza hizmet etmenin gayretinde olacağız” dedi.

Karaaslan’dan istikrar vurgusu

Ülke olarak önemli bir seçimi geride bıraktıklarını belirten Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan ise, “Seçim sonuçları elbette hepimiz için çok önemli. Seçimden birinci çıkmış bir parti olarak önümüzdeki süreci seçim sonuçlarının ışığında inşallah en doğru şekilde yöneteceğiz. Ekonominin olmazsa olmazı istikrardır. İstikrar ve ekonomi kol kola gider. Dolayısıyla bu istikrarın hiç sarsılmadan devam etmesi açısından önümüzdeki süreç çok önem arz ediyor. Umarım ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olur. Biz daha önceden Odamızı ziyaret ettiğimizde kadın girişimcilerimizle bir araya gelmiştik. Çok verimli bir toplantı yapmıştık. Bundan sonra da inşallah şehrin vekilleri olarak ve siz değerli başkanlarımız olarak bir arada olacağız. Samsun için yeni fikirler üretmeye, mevcut sorunları çözme noktasında gayret etmek adına birlikte yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.

Ekonomi ve yapısal reformlara odaklanılmalı

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, “Öncelikle sizleri tebrik ediyor ve milletvekilliği görevinizde başarılar diliyorum. İnşallah şehrimize, milletimize hayırlı olur. Seçim sonrası bizlere yapmış olduğunuz nezaket ziyareti bizleri mutlu etti. Artık seçimler geride kaldı. Demokrasinin gereği önümüze bir tablo çıktı. Ülkemiz son 14 ayda üç farklı seçim süreci yaşadı. Şimdi seçim gündemini bir an önce geride bırakarak, hep birlikte ekonomiye ve yapısal reformlara odaklanmalıyız. Bizim dileğimiz ve beklentimiz istikrarın bozulmaması ve piyasalarda büyük bir dalgalanma olmaması. Sayın Vekilimiz Fuat Köktaş Odamızın içinden çıkan değerli bir işadamımız. Dolayısıyla iş aleminin sıkıntılarını, dertlerini, beklentilerini çok iyi bilir. Geçmişte olduğu gibi bundan sonra da inşallah hep beraber kentimizin sorunlarını çözme noktasında birlikte olacağız. Sanayi altyapısı anlamında, ihracatımızın artması anlamında bazı şeylere ihtiyacımız var. Bu sorunları tüm milletvekillerimizle el ele vererek aşacağımıza inancım tam. Seçilen milletvekillerimize içtenlikle başarılar diliyorum. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da şehrimiz ve milletimiz için üzerimize düşen bir görev olduğu takdirde yapmaya hazırız. Diyalog ve ortak akıl ile tüm meselelerin üstesinden geleceğimize inanıyorum” diyerek görüşlerini ifade etti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.