Köktaş: "Türkiye'de Siyasi Hayatın Omurgası AK Parti'dir"

Köktaş: "Türkiye'de Siyasi Hayatın Omurgası AK Parti'dir"
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından AK Parti Genel Merkezi'nde gerçekleştirilen grup toplantısına katıldı.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, milletvekili genel seçimi sonuçlarıyla ilgili milletvekilleriyle AK Parti Genel Merkezi'nde değerlendirme toplantısı düzenledi.

Düzenlenen grup toplantısına Samsun Milletvekili Fuat Köktaş'ta katıldı.

AK Parti Genel Merkezi'nde düzenlenen toplantı öncesi açıklama yapan AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "Genel Başkanımız ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu tarafından gerçekleştirilen toplantımızın sonuçları itibariyle hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Seçim neticesinde çıkan tablo da, Türkiye'nin her kesiminden oy alan ve bütününde olan tek parti AK Parti'dir. Milletimizin desteği ile 76 ilde milletvekili çıkaran, 56 il de birinci parti olarak sandıktan çıkan AK Parti'dir. Bu tablo bize şunu gösteriyor ki; Türkiye'de siyasi hayatın omurgası AK Parti'dir. Bu anlamda ülkemiz de hükümet kurma sorumluluğunu milletimiz AK Parti'ye vermiştir. AK Parti, bu sorumluluk çerçevesi içinde hareket ederek Türkiye'de başlamış olan projeleri tamamlamak, başlayacak olan projelerin de temellerini atarak hedeflerine emin adımlarla devam edecektir." dedi.

Milletvekili Köktaş ayrıca, merhametin, bereketin, iyiliğin, umut ve huzurun habercisi olan mübarek Ramazan ayının İlimize, ülkemize ve İslam âleminine barış, huzur ve hoşgörü getirmesini temenni ettiğini söyledi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.