Köktaş, Teşekkür Ziyaretlerini Sürdürüyor

Köktaş, Teşekkür Ziyaretlerini Sürdürüyor
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, seçim sonrası teşekkür ziyaretlerine Gülsan Sanayi Sitesi'nde devam etti.

7 Haziran seçimlerinin ardından teşekkür ziyaretleri gerçekleştiren AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Gülsan Sanayi Sitesi esnafı ile biraraya geldi.

Geçtiğimiz hafta yine sanayi sitesi esnaflarını ziyaret eden Milletvekili Köktaş, programına kaldığı yerden devam etti.

AK Parti Canik İlçe Başkanı Ercan Eler, AK Parti Samsun İl Başkan Yardımcısı Oğuzhan Serinkaya ve ilçe teşkilat üyelerinin katılımı ile gerçekleşen ziyarette işyeri sahipleri ve çalışanları ile bol bol sohbet eden Milletvekili Köktaş, gelen talep, sorun ve görüşleri de dinledi. 

AK Parti hükümetlerinin her zaman esnaf ve sanatkarın yanında olduğunu dile getiren Milletvekili Köktaş, yapılan bir çok düzenlemeler ile esnaf ve sanatkarların rahat nefes aldığını söyledi.

7 Haziran seçimlerinde verilen destek içinde Gülsan Sanayi Sitesi esnaf ve sanatkarlarına teşekkür eden Milletvekili Köktaş, "AK Parti insan odaklı, insanı merkeze alan bir partidir. Bunun için vatandaşlarımızın görüş ve önerileri bizim için çok önemlidir. 
Bu anlamda hemşehrilerimizle biraraya gelerek hasbihal ediyoruz. Varsa bir sıkıntı, talep ya da görüşleri dinleyip, çözüm noktasında gerekli merciler ile görüşüyoruz. 
Ben bir kez daha hemşehrilerimizin bizlere göstermiş olduğu teveccühe çok teşekkür ediyorum." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.