KÖKTAŞ STK'LARI AĞIRLADI...

KÖKTAŞ STK'LARI AĞIRLADI...
STK'lardan ve İşadamları'ndan Milletvekili Köktaş'a 'Hayırlı Olsun' ziyareti

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş'a 'Hayırlı Olsun' ziyaretleri devam ediyor.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, kendisine 'hayırlı olsun' ziyaretine gelen Türkiye Sakatlar Derneği Samsun Şube Başkanı Hayriye Hakyemez, Havzalılar Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Yahya Bozkurt ve Samsunlu işadamları Mustafa Yeşilyurt, Hikmet Yeşilyurt, Yalçın Yeşilyurt'u Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde bulunan Milletvekili Odası'nda ağırladı.

Kendisine 'Hayırlı Olsun' temennisinde bulunan misafirlerine nazik ziyaretlerin ötürü teşekkür eden AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "Her zaman bir arada olduğumuz sivil toplum kuruluşlarımızın değerli temsilcileri ve işadamlarımızın Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde ziyaret etmeleri bizleri çok mutlu etti.
Sivil toplum kuruluşlarımızın ve ticaret dünyamızın ilgili tüm taraflarının görüş ve önerilerine, yapıcı eleştirilerine kulak vererek, çalışmalarımızı diyalog ve işbirliği içinde yürütüyoruz.
İşte AK Parti budur, AK Parti ortak akıl hareketidir, AK Parti ortak irade hareketidir, AK Parti ortak söylem hareketidir. Biz sözümüzle, eylemimizle, vizyonumuzla hep milletimizle birlikte olduk, her zaman milletimizle birlikte olacağız.
Bu anlamda son 13 yılda hükümetlerimiz tarafından gerçekleştirilen reformlar zemininde ekonomik ve sosyal politikalarımızı etkili bir şekilde sürdürmeye, ülkemize ve milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.