Köktaş Seçim Çalışmalarını Hızla Sürdürüyor

Köktaş Seçim Çalışmalarını Hızla Sürdürüyor
AK Parti Samsun 3. Sıra Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, seçim çalışmalarını hızla sürdürüyor.

İlçeleri tek tek dolaşan milletvekili adayı Köktaş, dünya da ekonomisi çok iyi olan ülkelerin yüzde 70'nin başkanlık sistemi ile yönetildiğine dikkat çekerek Türkiye'nin de hızına hız katması için Başkanlık sistemine ihtiyacı olduğunu söyledi.

VATANDAŞLAR TARAFINDAN COŞKUYLA KARŞILANDI

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, 7 Haziran seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Pazar günü Mustafa Dağıstanlı Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen 25. Dönem Milletvekili aday tanıtım toplantısının ardından resmen sahaya inen Milletvekili Adayı Köktaş ilçe teşkilatlarıyla, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Çarşamba, Terme, Salıpazarı, Tekkeköy, Kavak, Ladik, Vezirköprü, Havza ve Asarcık ilçelerinin ardından bugün de Bafra, Alaçam ve Yakakent ilçelerinde program düzenleyen Milletvekili adayı Köktaş'ı hem teşkilatlar, hem de vatandaşlar tarafından büyük bir coşkuyla karşıladı.

"SEÇİM ÇOK ÖNEMLİ"

Bugüne kadar yapılan tüm seçimlerde meydanlarda, arazide her seçimin çok önemli olduğunu söylediklerini ifade eden Milletvekili adayı Köktaş, "Geçtiğimiz bütün seçimlerin kendine has önemli yeri vardı. 7 Haziran seçiminin de kendine has büyük önemi var. 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaşabilmek adına, Yeni Türkiye'nin inşasında ülkemizin ihtiyaçlarına cevap verecek sivil bir anayasanın yapılması gerekiyor. Yeni anayasanın yapılması ve Başkanlık sistemi'nin de uygulanması halinde ülkemiz her alanda daha iyi noktalara gelecektir. Bakın; Dünya da ekonomisi çok iyi olan ülkelerin yüzde 70'nin başkanlık sistemi ile yönetildiğini de görmekteyiz" diye konuştu.

"ÇOK ÇALIŞACAĞIZ"
Teşkilatların her zaman özveriyle, gece gündüz çalıştığını evinden, eşinden, çocuğundan zaman ayırıp AK Parti'nin başarısına katkı verdiğini belirten Milletvekili adayı Fuat Köktaş, "Bu gayretli çalışmayı şahsımın da il başkanı olduğu dönemlerde sizlerle birlikte omuz omuzla el ele yürüttük. İnşallah bu önemli süreçte de yine ilk günkü heyecanla, dava sorumluluğunun bilinci ile hareket ederek ülkemizin ve milletimizin istikrarı ve istikbali için hizmet edeceğiz ve çok çalışacağız." dedi. 

"AK PARTİ ÖNCESİNİ VE SONRASINI ANLATIYORUM"

Köktaş sözlerine şöyle devam etti: "Her gittiğim ilçede AK Parti iktidarından öncesini ve sonrasını anlatıyorum. Koalisyon dönemlerinde yaşanan İlaç kuyruklarını, insanların hastanelerde çektiği eziyeti, bankaların önünde oluşan emekli maaş kuyruklarını, bu kuyruklarda yaşamını yitirenleri. Bunları tek tek anlatıyorum ki o dönemlerde insanlığın nasıl öldüğünü ve yok olup gitti hafızalara tekrar geri getiriyorum. Getiriyorum ki bugünkü gençler ülkemizin nereden nereye geldiğini çok iyi bilsinler."  Türkiye, zengin kültürel birikimi, özgürlükçü demokrasi tecrübesi, güçlü ekonomisi, insan odaklı siyaset anlayışı ile hedeflerine doğru yükseldiğini söyleyen Milletvekili adayı Köktaş, "Bu yükseliş insan onurunu esas alan Yeni Türkiye sözleşmesi ile geleceğe taşınacaktır." diye konuştu. Gerçekleşen programlara ayrıca, Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Alaçam İlçe Başkanı Ali Şengül, Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar, Yakakent İlçe Başkanı Sefer Tek, Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, İlçe Kadın ve Gençlik Kolları'nın başkanları, İl ve İlçe Başkan Yardımcıları ve yönetim kurulu üyeleri, mahalle başkanları ve teşkilat üyeleri katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum