KÖKTAŞ: ORMAN YANGINLARI CİĞERLERİMİZİ YAKTI

KÖKTAŞ: ORMAN YANGINLARI CİĞERLERİMİZİ YAKTI
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "Ülkemizin farklı noktalarında çıkan orman yangınları ciğerimizi yaktı. Ciğerlerimizi yakan yangınlar teker teker söndürülüyor ama maalesef yüreklerimiz yanmaya devam ediyor. Devletimiz ilk andan itibaren tüm imkânlarıyla çalışmalarını ve vatandaşlarına desteklerini sürdürüyor" dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş programı kapsamında; Samsun İli Arı Yetiştiricileri Birliğinin 6. Olağan Genel Kurulu'na, Gazi Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin 19. Olağan Genel Kurul Toplantısı'na, Samsun Alman Futbol Akademisi Spor Kulübünün açılışına ve Canik AK Parti İlçe Başkanlığının 86. İlçe Danışma Toplantısına katıldı.  Düzenlenen programlarda esnaflar, sanatkarlar, üreticiler, sporcular, teşkilat üyeleri ve vatandaşlarla biraraya gelen Milletvekili Köktaş, birlik ve beraberlik mesajları verdi. 

CİĞERLERİMİZ YANDI
Zamanlarının büyük bir kısmını ormanlık alanda geçiren arı yetiştiricilerine orman yangınlarına karşı dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulunan Milletvekili Köktaş, "Orman bölgelerine gidiyorsunuz, oralarda hareket ediyorsunuz. Lütfen dikkatli olun. Siz olmazsınız, işinizi takip edenlere sıkı sıkı tembih edin. Ülkemizin farklı noktalarında çıkan orman yangınları ciğerimizi yaktı. Ciğerlerimizi yakan yangınlar teker teker söndürülüyor ama maalesef yüreklerimiz yanmaya devam ediyor. Devletimiz ilk andan itibaren tüm imkânlarıyla çalışmalarını ve vatandaşlarına desteklerini sürdürüyor. Orman yangınlarının çıkış nedenleri, ilgili kurumlarımız tarafından araştırılıyor. Failler yakalanacak ve adalet önünde mutlaka hesap vereceklerdir. Bu anlamda yangından etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, şehit olan kahramanlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Dualarımız yangınla mücadele eden kahramanlarımıza. Rabbim ülkemizi ve milletimizi her türlü kazadan, beladan, afetten ve musibetten muhafaza eylesin." dedi.

HEDEFLERİMİZ İÇİN ÇOK ÇALIŞACAĞIZ
2023'e giden yolda gerçekleştirdikleri danışma kurulu toplantılarını, istişare kültürü ve ortak akıl anlayışını barındırdığı için çok önemsediklerini belirten Milletvekili Köktaş; "Halkımızın refahı, ülkemizin kalkınması, devletimizin büyümesi için gecesini gündüzüne katan Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde son 18 yılda her alanda, her kesime büyük hizmetler, icraatlar, yatırımlar yapıldı. Türkiye’yi demokraside ve kalkınmada dünyanın en ileri ülkeleri seviyesine getirmek için atılan her adımda, gücümüzü milletimizin aldık, almaya da devam ediyoruz. Bunlar kolay olmadı tabii. Ülkemiz ve milletimiz; sürekli farklı gündemlerle, oyunlarla meşgul edilmeye çalışıldı. Ama başaramadılar, başaramayacaklar. Artık kafasına vurulup önündeki alınan Türkiye yok. Bugün elindekilere sahip çıkmakla yetinmeyen ve yeni küresel, siyasi ve ekonomik düzende hak ettiği yeri almak için çalışan büyük bir Türkiye var.  Bizler bunu sürdürmek için birlik ve beraberlik içinde, çok çalışarak mücadele edeceğiz ve hedeflerimize emin adımlarla yürüyeceğiz." diyerek sözlerine son verdi.  Milletvekili Köktaş, genel kurullarında yeniden başkan seçilen Gazi Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Zabit Pilan ve yönetimine, Samsun İli Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Rasim Kaplan ve yönetimine hayırlı olsun dileklerini ileterek başarılar diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum