KÖKTAŞ NAMAZDAN SONRA CEMAATLE BİR ARAYA GELDİ

KÖKTAŞ NAMAZDAN SONRA CEMAATLE BİR ARAYA GELDİ


İlkadım Yenidoğan Mahallesi Camii'nde teravih namazı kıldıktan sonra hemşehrileri ile sohbet eden AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "Ramazan Ayı'mız müberek olsun, Rabbim kılmış olduğumuz namazları, tutmuş olduğumuz oruçları kabul eylesin" dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, teravih namazı kıldığı İlkadım ilçesi Yenidoğan Mahallesi Camii'nde çay ocağında oturan camii cemaati ile birlikte çay içerek sohbet etti. Mahalle sakinleri ile tek tek selamlaşan ve Ramazan Ayı'nı tebrik eden Milletvekili Köktaş, "Ramazan-ı Şerif'in ülkemize, milletimize hayırlar, huzur getirmesini, milletimizin birliğinin, beraberliğinin daim olmasına ve ülkemizin başını ağrıtan her türlü belalardan defolmasına vesile olmasını Cenabı Mevlamdan niyaz ediyorum." dedi. 

GÜRCİSTAN'DA TEMASLARDA BULUNDU
Meclis Genel Kurul çalışmalarından arda kalan zamanlarda hemen Samsun'a gelerek hemşehrileri ile biraraya gelerek, onların talep ve sorunlarını dinlediklerini, hasbihal ettiklerini dile getiren Milletvekili Köktaş, "Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde yoğun çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Meclisimiz tarafından verilen görev dahilinde yurt dışında da ülkemizi temsilen bir dizi temaslarda bulunuyoruz. Geçtiğimiz günlerde Gürcistan'ın bağımsızlığının 26., Türkiye, Gürcistan diplomatik ilişkilerin kurulmasının 25., Türk Hava Yolları'nın Gürcistan Temsilciliği kuruluşunun 20. yılı münasebetiyle, Gürcistan'da, Devlet Başkanı Giorgi Margvelaşvili, Başbakan Giorgi Kvirikaşvili, Meclis Başkanı Iraklı Kobakhıdze, Gürcistan Parlementolar Arası Dostluk Grubu Başkanı Archil khabadze, dostluk grubu üyeleri ve dışişleri başkanıyla, Türkiye ve Gürcistan arasındaki ilişkilerimizin artması, dostluğumuzun pekişmesi, ticari hacmimizin artması için görüşmelerde bulunduk. Temaslarımız ülkemiz için çok verimli ve faydalı geçti. Milletimizin huzuru, refahı, ekonomimizin daha da güçlü kılınması ve çocuklarımızın geleceği için faydalı hayırlı çalışmalara imza atmaya devam ediyoruz, etmeye de devam edeceğiz inşallah.Bu akşam burada bizleri misafir ettiniz bir kez daha sizlere teşekkür ediyor, Ramazan Ayı'mızı tebrik ediyorum." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.