Köktaş, Ladikliler İle Buluştu

Köktaş, Ladikliler İle Buluştu
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, teşekkür ziyaretleri kapsamında Ladiklilerle biraraya geldi.

7 Haziran seçimlerinin ardından teşekkür ziyaretleri gerçekleştirerek halkla iç içe olan AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Ladik'te esnaf ziyaret yaparak vatandaşlarla biraraya geldi. Seçimlerde gösterilen desteğe teşekkür eden Milletvekili Köktaş, AK belediyecilik anlayışı ile ilçede güzel çalışmalara imza atıldığını, özellikle ilçe meydanında yapılan çalışmanın bu farklılığı ortaya çıkarttığını söyledi.

Ladik İlçe Başkanı Fikret Baştan, Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı, AK Parti Samsun İl Başkan Yardımcısı Salih Çelik ve teşkilat üyelerinin de katıldığı teşekkür ziyaretinde vatandaşların sorun, talep ve görüşlerini dinleyen milletvekili Köktaş, mahalle yolları ile ilgili problemlerin en kısa zamanda çözüleceğini ifade etti.

7 Haziran seçimlerinde milletin verdiği karara büyük saygı duyduklarını ifade eden Milletvekili Köktaş, "Milli iradenin üstünde hiçbir iradeyi kabul etmiyoruz. 7 Haziran seçimlerinde modern, demokratik ülkelerde örneğine az rastlanır şekilde yüzde 85’i aşan bir katılım gerçekleşmiştir. Yine modern demokrasilerde örneğine çok az rastlanır şekilde temsil kabiliyeti yüzde 95’e ulaşan bir parlamentoya sahip olduğumuzu görmekteyiz.
Bunlar başlı başına önemli değerlerdir. Ülkenin huzuru, istikrarı, kalkınması demokrasiye bağlıdır. Demokrasinin olmadığı yerlerde nasıl büyük sıkıntıların yaşandığı, halkın tercihlerinin göz ardı edildiği durumlarda nasıl ülke geleceklerinin karardığının çarpıcı ve açık örneklerini çevremizde görmekteyiz. 
Demokrasiden kaçan ülkelerde insanların nasıl acılar yaşandığını yıllardır çevremizde görmekteyiz. Ülke birliğinin korunamadığı durumlarda ülkelerin gelecekleriyle ilgili hedeflerini, vizyonlarını nasıl kaybettiğini görebiliyoruz.
Türkiye’nin geleceğinin en büyük teminatı insan hak ve özgürlüklerine dayalı demokrasisidir. Biz bununla iftihar ediyoruz. Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nunda ifade ettiği gibi, demokrasimizi yaşattıkça da milletimiz emin olsun ki, aşamayacağımız güçlük, engel yoktur." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.